Mentiin jo aikasemmin Siirin ja Vinskin kanssa paikalle ja oleiltiin koirapuistossa. Mitsut laski ympäri...ympäri...ympäri ja siltikin virtaa riitti hallilla vaikka kuinka ;o)

Röllin kanssa hyppy,luoksetulo,jäävät, nouto,paikalla makuu,kaukot;
* Hyppy; otin sen aika moneen kertaan valmistellen ja naksautus kun hyppäs hienosti yhdellä käskyllä. Se ei ole Röllille vielä ihan selvä mitä tarkottaa ku käsketään "hyppy". Loppuliike menee hienosti. Pitää ottaa muutama kerta vielä ennen kisoja ja paikan päällä.
* Luoksetulo; 10 m takapalkka. Eka lyhyemmällä matkalla pysäys ja lisäsin pysäys matkaa pikku hiljaa. Takapalkka toimii ainakin nyt ;o)
* Jäävät; otin vain muutaman kerran vahvistaen. Upeasti meni!
* Nouto; Voi venäjä! Heitin kapulan ni Rölli jäi vaan haistelemaan maata eikä tehny elettäkään kapulan suuntaan :o( Oon nyt vaan ottanu pito harjoitukisa...ei siis hyvä! Kotona otin Röllin vielä ulos ja tein noutoa liikkeenä muutamia kertoja ja alkohan se taas sujua...huh! Nyt jopa toi sivulle asti! Positiivista :o) Kisat tulee kyllä liian äkkiä. Onneksi sen jälkeen seuraavaan kisaan on sitten 3 viikkoa.
* Paikalla makuu; Rölli oli Vinskin ja Paavon välissä. Rölli pysyi hienosti vaikka Vinski lähti lopussa.
* Kaukot; Vahvistaen muutama vaihto. Kisapaikalla pitää sitten taas katsoa millä tuulella Rölli poika on. Tarvitseeko kunnon isot käskyt vai pitääkö antaa tosi pienet käskyt, ettei se sinkoa katon kautta ;o)
Röllillä oli virtaa aivan hirveästi :o)

Hulan kanssa luoksetulo, merkki, ohjattu;
* Luoksetulo; 20m eka pysäykset lyhkäsemmällä matkalla ja pikku hiljaa pidentäen. Takapalkka toimii!
* Merkki; muutama kutsu merkki ja muutama lähetys. Hula sinkos ittensä matkaan valon nopeudella eikä pysähtyny merkille vaan oli menossa jonnekin aivan muualle. Jouduin siis vahvistamaan merkkiä tosi paljon. Pikku mamma puhkui intoa ;o) Kata huomas, että annan merkki käskyn liian vaimealla äänellä. Nyt siis samanlainen iloinen kiekaisu kuin ruudussa!
* Ohjattu; otin vasemmalle ja niin, että kutsuin Hulan merkille ja puolesta välistä matkaa kapulalle. Voi jee, että on Hulasta kiva liike. Mä hiukan jäädyin yhdessä vaiheessa, mutta onneksi Kata oli paikalla ja herätti mut...Hula oli siiis hakemassa kalpulaa ja nappas se ja mä vaan tuijotin ku ois pitäny kehua..noh näitä sattuu.
Kyllä mulla on innokkaat lapset ;o)
372764.jpg