...siis aivan kamala kiire koko ajan ja joka suuntaan..en ennätä tehdä mitään..kääk! En tietty valita, että on paljon koulutettavia, mutta pitää alkaa varmaan kattomaan sillai, et ennättäs iteki reenata jossain välissä.

Jooh, tulin just MAHlta reenejä vetämästä, viikonlopun olin Kelliksellä harjottelemassa TOKO Ylituomariksi. Perjantaina sain ite treenata Hulan ja Röllin, lauantaina vetästiin kenraalit ja sunnuntaina oli oikea koe. Tein siis ensimmäisen harjoitusarvosteluni Marja Ala-Nikkolalle. Oikein ihana, reilu ja mukava ihminen. Harjoittelu onnistui ja hyvin pysyin kärryillä. Olikohan kaksi tapausta mistä keskusteltiin hiukan enemmän, mutta loput meni niin, että vain kerroin mitä näin ja annoin omat pisteet ja sitten Marja antoi omansa.

SM TOKO lähestyy ja mun pitäis nyt keskittyä ton Hulan reenaukseen ihan toden teolla. Nyt taitaa jäädä Rölli vähälle, vaikka tänäänkin käytin sitä esimerkki eläimenä kurssilla. Vitsi jäbä nauttii tekemisestä kyllä ihan kympillä :o) Hula sai sitten tehdä ruudun ja agia Cool

Nyt nukkumaan. Huomenna ois taas 8 oppilasta eli tää reumanen naaras tekee ihan kunnon pitkiä päiviä kouluttaen. Mun pitää tunnustaa yx juttu...tykkään ihan ältsisti tästä hommasta...toivottavasti myös mun oppilaat aistii sen Kieli ulkona Hyvää yötä kaikille!

 

1243973653_img-d41d8cd98f00b204e9800998e