Huhhuijaa...tänäänkin pitkä päivä ja aika väsy olo jo valmiiksi...
Väännettiin kuitenkin ;o)

Hulan kanssa luoksetulo, ohjattu,tunari,ruutu
* Luoksetuloa otan nyt joka kerta sen takia, että haluan vahvistaa sitä roimasti. Hyvin Hula jo pysäyttääkin :o)
* Ohjattua Katan kanssa. Kerran oikealle, se menee nyt helposti. Monta kertaa vasemmalle vahvistaen. Hula lähtee turhan suoraan kapulalle. Pitää siis reenata niin, että kapula on kaukana vasemmalla.
* Tunnari ollaan tehty viimeksi kisoissa. Kata teki jonon. Hula syöksyi sinne hirmu vauhdilla, mutta jaksoi haistella oman hienosti!
* Ruutu vasemmalle. Vahvistin tosi paljon. Seisoin lähempänä Hulaa niin, että sain sen lähtemään ruutuun. Nyt huomasin sellasen jutun, että mun pitää tuijottaa ruutua muuten Hula käännähtää muhun päin...miten ihmeellä se muka näkee mihin mä katon? No parempi siis vaan tuijottaa suuntaa mihin sen pitää mennä.
* Niina meni Hulan kanssa vielä agia hienosti. Moni taitoinen typykkä!

Röllin kanssa luoksetulo,jäävät,nouto
* Luosketuloa saman syyn takia ku Hulalla...vahvistusta vaan!
* Jäävät; maahan upeasti, mutta seisomaan jäämisessä tahtoo mennä istumaan...arghhh! Tehtiin sit vielä illalla ulkona muutama seisominen ja nami lentää taakse.
* Nouto...Niii-i Katja mun ois pitäny uskoa sua heti sillon ku sanoit...mutta Pekka pakotti ottamaan Röllin eteen istumaan ;o) Se oikeasti on kummallista, että eteen tuominen on helpompi. Kyllä me vielä kaukana ollaan kympin suorituksesta, mutta hairahtuessaan Rölli tuo kapulan eteen aivan oikein ja niin kiinni jalkoihin ettei ole mahdollista enää muuta kuin kiivetä syliin, jos lähemmäs haluaa ;o) Kisoissa jää kyllä varmasti kauemmas.

Nyt koirilla muutama melko vapaa päivä. Lauantaina on naksukurssi jolloin otan Röllin noudon syyniin! Koissut on väsyjä niin ku mäki ja muutama vapaa tekee varmasti kutaa :o)

290153.jpg