Piti vetäistä ihan vaan nopeat valmistelutreenit, mutta....todettiin Niinan kanssa siihen vaan, että:  " - ei tässä ole mitään järkeä, mutta on tää vaan niin kivaa - ". Kiitos Niina seurasta ja avusta! Lauantaina sitten nokka kohti Kuopiota.

Hulalla EVL läpi käskytyksessä. Seuruu oli kivaa. Z oli kiva, mutta mä en osaa oikea-aikaista mukaanottoa. Luoksetulo oli upea. Ruudussa oli palkka takana ja lopetin siihen. Ohjattu vasempaan ahdistavaan paikkaan upea. Metallin ottaminen on huono. Tunnari upea. Kaket ok. Tein vielä sit lopuksi Hulan kanssa Z asentoja palkaten ja niitä mukaan ottoja. Luoksetulon palkkaus taakse. Nyt meinasin vielä vääntää kakejen tekniikkaa kotona, metallin nostoa ja seuruun perusasentojen ottamista. Nyt tuntuu kivalle lähteä kisaamaan.

Ecalla tehtiin vaan ohjattu, koska halusin testata, että onnistuuko se liikkurin kanssa. Molemmat suunnat ihan sairaan upeasti. Eca tekee paljon paremmin kuin Hula ja se on jo ylistys tuolle Pöljä-Eicalle! Aivan mahtava koira se taitaa kuitenkin olla