Viime yönä satoi pikkasen märkää lunta maahan, mutta se ei paljoa estä meidän reenailuja ;o) pekan avsutuksella reenasin molemmat ötökät heilujen kentällä. Tällä kertaa olin suunnitellut molempien koirien reenit niin, että puolet tehdään tänään ja puolet huomenna.

Hula ensin kehiin:
* seuraaminen meni upeasti, Hula kävi mukavasti kierroksilla ja teki kunnolla töitä :o)
* Idarissa tehtiin niin, että Pekka sanoi käskyn melkein heti kulman jälkeen ja mä annoin omani vasta juuri ennen kulmaa. Siis aivan upea idari!! Voi kun Hula tekis näin kisoissa :o)
* Tunnari lumihangessa tuntuu olevan Hulalle vaikea juttu. Hyvin se haisutteli, mutta meni monta kertaa yli oman. Millä sais tarkkuutta tuohon haisteluun?
* Ohjattu molempiin suuntiin oikein kivasti. Vahvistin vielä merkkiä muutamia kertoja heitto palkalla.

Rölli sitten... Röllin kanssa harjoiteltiin tänään kehään tuloa ihan ekaksi. Olin tehnyt lämmittely seuraamista autovajan toisella puolella ja sitten siirryin odottamaan kehään menoa. Rölli istui vierellä about 10 minsaa kun juteltiin Pekan kanssa niitä näitä. Viimeinen skarppaus ennen kehää ja tarkastukset ja siirtyminen lähtöpaikalle. Sujui jo paaaljon paremmin ;o)
* Seuraaminen oli tarkkaa, ihan pohkeessa kiinni, hiljaista...hhhmmm just sellasta mitä toivon ;o)
* liikkeestä istuminen vauhdilla..hih!
* Kauko käskyt niin, että Pekka Röllin takana ja laittoi namikipon...harmillisesti Rölli huomasi sen :o/ Kivat kaket, mutta liikaa vilkuilua taaksepäin...höh!
* Tunnari haistelu osuus sika paljon paremmin kuin Hulalla...Rölli tekee nyt sen tarkkuus haistelun mitä toivoisin myös Hulalle! Palautuksessa olin silmät kiinni, ja kyllä, se vähensi pureskelua!
* Ohjattu molempiin suuntiin Pekan viedessä vain haettavan kapulan. Vasemmalle oikein hienosti! Oikealle mennessä kääntyi vasemman kautta eli olis mennyt keskimmäiselle...öh! Toka kerralla annoin yli ison kroppa ohjauksen, joka toimi ;o) Merkkiä vahvistettiin naksulla. Upea merkki Rölillä ;o)

Birgitta tuli vielä meillä käymään ja minä halusin näyttää Röllin työskentely taitoja avustajakoirana ;o) Ensin haettiin mammalle hanskat, sitten sukat...kännykkä...kaukosäädin ja viimeisenä eikä suinkaan vähäisempänä...lattialta nousi 50 centin kolikko :oD Vähänkö mulla on taitava jätkä :o)))
Sitten molemmat sai olla osallisena harjoituksessa, jossa toinen on "käy" käskyllä paikoillaan makaamassa ja toinen tekee nakin kanssa töitä. Hitto, että on upeita mitteleitä mulla. Tän jutun pöllin bortsu harrastajalta ;o)

608390.jpg