Ohoh...ja taasen oltiin reenaamassa vesisateessa. Molemmat oli ihan intopiukeena :o)

Röllin kanssa ruutu,ohjattu,nouto,luoksetulo
* Ruutu otettiinkin tällä kertaa ihan ekana. LÄhetin Röllin ruutuun ja pysäytin heittämällä pallon ruudun taakse. Vitsi...hiihihhihihi! Se toimi! Sitten otettiin muutama kutsuruutu ja sellai lähetys ja pysäys, että kävin näyttämässä sille paikan ruudussa ja palasin lähettämään. Nyt vaan pitää peukuttaa, että oon oikeasti osannu kouluttaa Röllille tän oikein!
* Ohjattua otettiin tänään oikealle. Jätin Röllin merkille ja vein oikeanpuoleisen kapulan ihan sen paikalle ja menin itse lähetyspaikalle ja "oikea hae" käskyllä kapulalle. Rölli teki 4 kertaa aivan tajuttoman heinon ohjatunnoudon. :oD
* Tasamaa noudot puu- ja metallikapulalla. Pienet oudot lenkit, mutta kapulat tuli sivulle. Nyt vaan pito ja tekniikka harjoituksia enemmän. Muuten oikein BRA!!!! :o)))))
* Luoksetulo voittajan malliin. Eka pysäytin pallolla seisomaan  ja sitten otin seisomisesta maahan ja taas lensi palkka. Avon meni upeasti, mutta maahan joudun vielä antamaan käsimerkin avuksi, muuten hyvin.

Hulan kanssa maaleikkiä,ruutu,ohjattu,peruutusharjoituksia
* Maaleikkiä niin, että leikitään ja sitten käsken sen maahan ja heittelen palloa härnäävästi. Hula yritti muutaman kerran lähteä pallon perään, mutta uusi maahan käsky ja pallo lenteli. Vapautin sne pallolle kun Hula vaan tuijotti mua lensipä pallo mihin tahansa. Tätä leikkiä sen takia, koska se on kisoissa alkanut nousta itsekseen ylös kun se alkaa ennakoida juttuja.
* Ruutu...äääääääääääähhhhhhh!!! Hula kyllä juoksee ruutuun, mutta se jää aivan liian eteen ja tarjoaa liikettä vain sivuttain. Tehtiin sitten harjoituksia, jossa seison itse puolessa välissä ruutuun menoa. Näin siksi, että saan heitettyä pallon Hulan yli ruudun taakse.
Yksi ongelma on siis se, että Hula liikkuu aivan sikana eteenpäin kun annan sille "stop" käskyn ruudussa. Nyt siis palkan pitää tulla Hulan takaa, ettei se tule eteenpäin stop käskyllä!
Kuin tää liike voi taas olla näin rikki?
Teen Hulalle nyt kujajuoksuja ja palkkaa kupissa ruudun takana. Se vietävä on niin fiksu, että ennakoi mun kaikki jutut ja kiepahtaa ennen mun käskyä ympäri eikä ole ruudussa...joten palkka takaa eikä multa!
* Ohjattu tehtiin kisamaisesti molempiin suuntiin Katan uusilla Ruotsikapuloilla. Ekana tehtiin vasen. Merkille molemmilla kerroilla hienosti..ehkä hiukan liian eteen, mutta pyssäs vasta mun "stop" käskyllä. Vasen upeasti kuin myös oikea. Kummassakaan ei mitään sanottavaa! Hyvä niin! Voin paljastaa, että ollaan tehty Hulan ja Röllin kanssa suuntaharjoituksia omalla pihalla. Koira seisomaan johonkin ja namikuppi 5m päähän koirasta ja itse 10m koirasta ja sitten lähetys. On auttanu tosi paljon! Kata sano, että seuraavaksi voisin alkaa tehdä harjoituksia monen namikupin kanssa samaan aikaan. Hui!
* Peruutusharjoituksia. Mä pyörin ympäri ja Hulan pitää hakeutua mun eteen ja tarjota peruuttamista. Hula alotti hienosti :o)

290153.jpg