Eilen viriteltiin alkuun Arton ja Tiinan kanssa Hirvensalmen Tervaleppä juhliin tokonäytöstä. Siitä tulee kiva kun koirina on sakemanni, mitteli ja hoffi Otettiin samalla paikallaoloja näkösällä. Rölli teki myös idarin, joka onnistui yllättävän hyvin kun Rölli seuras aika takana. Seuraaminen oli kanssa paljon mukavampi kokonaisuutena kun R oli taaempana. Eca teki alokkaan läpi tosi upeesti!

Tänään oltiin sitten kaukalossa. Rölli kävi ihan kierroksilla paikallaoloissa. Istuminen oli vielä melko ok, mutta makuussa se on alkanu rullata takapäätä. Epäiltiin, josko sillä ois kipuja selässä ja niskassa kun nostaa välillä vasenta kyynärää irti maasta. Tiinan käsittelyyn pitäis ukkeli viedä. Tein Röllin kanssa sitten itekseen seuruuta, idarin, luoksetulon, ruudun, ohjatun, metallihypyn ja kaket...oho eli kaikki muut paitti tunnari. Marianne oli leikittäny Rölliä ja se oli hiukan väsyneempi. Ihan ok tekemistä muissa paitsi siinä paikallaolossa.

Hula teki EVL:n läpi ja Arto käskytti meitä. Siis se teki idarissa kisa tyssin eli seisomisesta lähti eka seuraamaan, mutta pyssäs uudelleen. HHhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm?!?! Noh, otin vähä niskasta kiinni ja sanoin, et seuraa ni oli kuulema Hula alkanu tekee ihan erilailla töitä. Muut meni ihan ok.

Eca teki sitten Mariannen käskytyksessä avoimen muuten läpi, mutta sitä luoksetulon pyssiä en vielä ottanu koemaisesti. Seuruussa tehtiin EVL:n seuruu ja Eca tekee ihan sika mageesti! Jäävissä maa on varma, mutta seisomisessa E pyssää kuulema ku seinään, mutta lähti sitten pienen hetken jälkeen mun perään kävelemään. Luosketulossa E ensin varasti ja vahvistettuani pysymistä ei sitte lähteny eka käskyllä... noh, muutama kerta ku käskytyksessä tehty...ei hätää! Nouto tehtiin ilman palautusta, se on kiva! Kaket 4m; istu-seiso-maa-seiso-istu-maa niin, että kävelin joka kerta palkkaamaan. Ne näytti kivalta eikä E välitä takan huitojasta yhtään!! Hyppy muuten kybällä, mutta loppuasentoon varasti. Kyllä se on upea mies!!

Noh, äsken kävin sit iltalenkillä ja tein kaikilla vuorotellen tossa alhaalla parkkiksella; tunnari, seuruu, jäävät ja kaket. Voi jestas, että Eca suoriutui kyllä tästä jengistä parhaiten! Myönnettäköön, että annan sille vielä pikku vinkkejä sormilla enempi ku noille muille, mutta Ecan koulutustasoon nähden se oli upea!!! Rölli ja Hulakin suoriutui hienosti, mutta niin niiden jo pitääkin palkka treeneissä!!