BATillä taas...hitsi, että se matto tuntuu mukavalta jalan alla...pehmeä ja silleen. Röllikin toimii aina paljon paremmin tuolla...seuraa lähempänä jne...

Röllin kannsa luoksetulo,hyppy,nouto,jäävät
* Luoksetulossa pitkä matka n. 30 m. Muutama kerta lähempää ja sitten koko matka. Kerran tuli suoraan. Sain kuitenkin korjattua oikein.
* Hypyssä Rölli oli innoissaan. Loikkas heti käskystä ja palkkasin sitä koko ajan naksulla. Voisko johtua matosta, että hyppy aina onnistuu täällä?
* Nouto...wau! Kyllä Rölli mielellään hakee kapulan, vielä kun mä saan se istumaan tohon sivulle kapula suussa ja pitämään sen! Tehtiin kantoharjoituksia. Kapula oli maassa ja mä lähdin kävelemään ja Rölli kantoi kapulaa sivulla siitä naksulla vapautus. Kyllä se on edistynyt huimasti!
* Jäävissä se perhanan seisominen on vaikea. Tiadan palata ihan pentu opetukseen muutamaksi kertaa. Haluan saada sen kuntoon. Maahan ihan jees, mutta jää aika vinoon.

Hulan kanssa ruutu,luoksetulo,metallihyppy,kaukot, perusasentoja,idiootti
* Ruutua vasemmalle. Voitteko kuvitella? BATillä Hula ei ikinä ole edes nähny voittajan ruutua ja nyt se tekee evl:n ruutua tosta vaan..Hui! Pelottavaa! Tähtäimessä nyt vaan se, että Hula menisi tarpeeksi syvälle ruutuun eikä tulisi sieltä pois mistään hinnasta! Palkkaa taakse!!!
* Luoksetulossa hienot pysäykset. Voi hitsi kun se tekis nyt la kokeissa samanlaiset! Niin eikä ennakoisi!
* Metallihyppy isolla liukkaalla kapulalla. Heitin taas mihin sattuu ja Hula joutui pikkasen aikaa etsimään, mutta löysi ja hyppäsi takaisin vaikka oli ihan esteen sivussa. Hieno mamma!!!
* Kaukot...oih! Mikä sille tuli? Hula ei meinaa nousta seisomaan maasta..tai jos nousee niin menee samantien takas maahan tia istumaan...äh. Sit mä palkkasin vaan siitä, että nousee seisomaan ja seisoo.
* Perusasennot alkaa tulla jo tosi kivan nopeasti. Kunhan mä saan sen vielä kisoissa tekemään saman suorituksen.
* Idiootti kaikki liikkeet upeasti!!! :o) Suorat hienot pysäykset!
421407.jpg