Huhhuijaa, että on kuuma paikka! Hiki sen kuin valui ;o) Jostain muustakin syystä? Jaa-a?

Hulan kanssa metallihyppy, seuraamista, tunnari, merkki,ruutu, riehumista
*
Metallihyppy..hui! Vitsi, että toi alusta on paha! metallin väriset teipit ja onnistuin heittämään just siihen päälle. Hula lähti vauhdilla, mutta joutui etsimään ennen kuin löysi. Seuraava heitto multa paremmin siihen ruskealle matolle ja hienosti tuli :o)
* Seuraamista ois pitäny ottaa pitempään, mutta otin pikkasen vaan ja niin että palkka lensi taakse.
* Seuraamisen yhteydessä tein myös jääviä; seiso, istu ja maahan ja vapautus taakse.
* Tunnari, hitsi että oli taas pikku eukossa liikaakin vauhtia. Se suhautti ensin kapuloitten ohi ja palas sieltä räjäyttämään koko kasan ja toi väärän :o( Uudelleen lyhyemmältä matkalta ja kapuloita enemmän. Nyt teki töitä ja toi oikean. Yli viikko väliä! Liiiiian pitkä!!!!
* Merkki ensin kutsuin sinne ja sitten vein pallon muutaman kerran merkin taakse. Yritän saada vaan Hulalle nyt sen, että menee vauhdilla merkille ilman kiehkuroita.
* Ruutu aika läheltä n. 20m niin, että vein pallon sinne. Tein muutaman kerran ja lähetin ilman palloa...höh! Kiehkuroita tuli taas. Tässäkin pitää nyt vaan saada vauhdilla sisälle eikä ylimääräsiä kiemuroita.
Sitten vaan riekuttiin pallon kanssa ja meillä oli kivaa ;o)
349323.jpg


Röllin kanssa seuraamista, jäävät, paikallaolo,hyppy,"nouto"
*
Seuraamisessa Rölli on niiiiiiiiiiiiiiin kiinni jalassa, että välillä tuntuu et kaadun jos se yhtään ahdistaa enemmän. Upeat vaihdot askellajeissa! hidaskäynti pitää ottaa hiukka pidemmillä askeleilla ettei peppu painu alas.
* Jäävät ilman mitään ihmeellisyyksiä. Kyllä uros on ihan oikeasti rehellinen putkiaivo! Röllillä voi ottaa peräkkäin liikkeitä eikä se ennakoi niin kuin äitinsä vaan tekee niin kuin pyydetään :o)
* Hyppy tosi hienosti. Pientä hiomista vielä esteenn takana istumisessa kun ei saa käyttää käsimerkkiä, mutta kun Rölli kääntyy pitää odottaa pieni hetki ennen kuin antaa selvän käskyn "istu"!
* "Nouto"...ai mikä se on? Ääääh! Ei sitä kiinnostanu kapula ollenkaan tuolla hallilla. Nyt vaan pitää ottaa pitotreenejä tänäänkin purinalla, että saa edes johonkin vaiheeseen ennen kisoja. Liian pitkin on venytetty vaan kotitreeneihin.
* Paikallamakuu menikin sitten aivan sika hyvin..vaikka Rölli kävi ihan ylikierroksilla ennen sitä. Rölli makasi kahden naisen välissä ja ne oli tosi lähekkäin. Kata toimi liikkeenohjaajana ja sano, ettei sille tule olemaan mikään ongelma vaikka tehdäänkin jo EVL:än käskytysten mukaan ja hiippailijan kanssa :o)
Kyllä voi Niina olla ylpeä pikku ukostaan...niin ja mä kasvattajana :o))))))

349329.jpg