Joukkue treenit. Paikalla oli mä Hulan ja Röllin kanssa, Kata ja Paavo, Riikka Nessan, Milon ja Naomin kanssa, Suvi ja Nelli, Tuire ja Ronja ja Riitta ja Peppi. Ihan kiva kasa koiria :o) Ja ääntä riitti vaikka muille jakaa ;o) Pekalle taas iso kiitos auttamisesta!!!
Meillä oli toisella puolella alo ja avo koirakot ja toisella puolella evl:ää hankaavat. Hyvät häiriöt kaikille!
Vuoroteltiin evl kehässä mä, Tuire ja Kata. Kataa käskytin Englanniksi.

Hulan kanssa luoksetulo ruutu yhdistelmä, ohjattu,kaukot
* Luoksetulo kokonaisena. Siis mua jännitti koska Tuire käskytti...ei ollukaan tuttu ja turvallinen Pekka :o) Koiran jätössä tapahtu sama ku kokeissa eli Hula ei menny ekalla maahan. Mun ääni siis! Seisominen hieno, maahan menossa se kyllä totteli heti, mutta kyynärät jäi pikkasen ilmaan. Vauhti oli koko ajan sama ja ilonen. Olisin voinu antaa maahan käskyn aiemmin. Itse siis tarkkuutta käskyjen antoon... Hula toimi!
* Ruutu suoraan siitä. Näytin Hulalle ensin ruudun, se vilkas ja kiitin. Sitten mentiin lähtöpaikalle ja merkin merkkaaminen. Hyvin merkille ja täyttä höyryä ruutuun! Upeasti! Pallo ruudussa ja vapautus. Leikkiä :o)
* Ohjattu oikealle. Ruutu taas siellä takana. Merkille aika hitaasti, mutta laukalla kuitenkin. Kapulalle aivan upeasti ja loppuasento oli hieno :o) Ei pidä nyt intoontua vaikka menikin näin hienosti...mutta hyvältähän se tuntuu kun ollaan niin paljon treenattu!
* Kaukot alotin silllä vaikeammalla eli seiso-istu. Hula oli liikkunu kuulema about 10 cm...jes!!! Saadaanko tääki onnistumaan oikeesti joku päivä? Hula teki vaihdot kivasti heti käskystä, hyvä mamma!

Röllin kanssa paikallaolot, nostoa, metallinouto
* Paikallamakuu hienosti. Paikalla istumisessa meni maahan viime sekunnilla..höh! Harjoitusta vaan!
* Nostoa vierestä. Pekka tuli just samalla kentälle ja Rölli katteli sinne, mutta toimi kuitenkin.
* Metallinouto ruotsinkapulalla. Mä vaan viskasin sen Röllille ja jäbä toi hienosti sivulle.
Röllin reenaus oli pääasiassa tänään vaan odottelua välillä sivulla ja välillä kiinni.

Kaimalle piti kirjata tuloksia abswingistä ;o) Voi jee, että on kamala laitos..siinähän tulee vatsalihakset kipeäksi. Kolmas päivä tänään ja tuntuu, että ei meinaa pystyä hengittämään tietyssä asennossa. Ooon venytelly...mutta silti. Perjantaina pidän vatsis vapaan..heh! :o)

625760.jpg