Oltiin joulu eka Mikkelissä mun vanhempien luona ja sitten muutama päivä Timon vanhempien luona Puumalassa...syötiin vähän liiankin hyvin ja nyt sitten lasketellaan kaikkea ;o)

Tänään kävin vetäsemässä koirien kanssa 1,5 tunnin kävelylenkin tuolla mettäteitä pitkin. Sitten mentiin Katan kanssa BATille treenaamaan. Saatiin olla ihan kahdestaan kun muita ei tullukaan. On se tunti kyllä perhanan lyhyt aika treenata kaksi koiraa. BAT on ihana lämmin mattohalli. Kaikista mukavinta on se ääni mikä koirasta lähtee kun se juoksee matolla ihan täysiä :o)

Röllin kanssa:
* Seuraamista, tehtiin pitkiä suoria pätkiä kaikissa askellajeissa. Eka oli pientä hötkyämisen makua, mutta sitten rauhoittui tekemään töitä. Normaali käynti on paras, hitaassa Rölli välillä lähtee poikittamaan tai meinaa istua, juoksussa taas poika kuumenee ja meinaa nappaa kädestä... Hienoa keskittymistä loppujen lopuksi!
* Ruutua...laitoin kosketusalustan ruutuun helpottamaan. Voi venäjä, että oli vaikea alusta, ruskea matto, jossa lukee valkoisella pedigree ja matot on teipattu jeesusteopillä toisiinsa. Lähetin Röllin ruutuun ja se sattui heti oikeaan paikkaan, mutta ajautui ruudun taakse. Onneksi Rölli alkoi heti tarjota uutta paikkaa kun ei kuullut lisäkäskyjä. Kun kosketusalusta löytyi naksautin heti. Tein vielä kerran heti "stop" ja naksaus sitten toisen kerran "stop" "maahan" ja naksaus. Aivna upeaa työtä Rölli pojalta :o)
* Luoksetulo eka kerralla vapautin stopista ja toka kerralla eka stop, joka oli muuten ihan mieletön... Rölli iski liinat kiinni ja liukui vähän matkaa ;o) maahan se heittäytyi vaanimis asentoon ja siitä vapaa!

Hulan kanssa:
* Seuraamista...huhhuijaa...sanotaanko näin, että pikku mamma kävi aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivan ylikierroksilla, se hyppi yläpystyä kuin joku villiorhi kun hidastin käyntiä tai käännyin liian nopeasti sen mielestä. Vähän aikaa seurautin ja toisaalta Hula on niiiin ihana kun se tykkää seurata ;o)
* Ruutu namikipolla. Merkin palkkasin eka kerralla kun teki niin upeasti! Ruutuun miljoonaa :o)
* Luoksetulossa otin melkein vain suoria sillä Hula päätti näyttää meille muutaman aika upean pysähdyksen heittäen liinat lukkoon ja liukuen matolla. Viimesine luoksetulon pääsin sitten palkkaamaan stopista, joka oli Hulalle aivan mahtava!!! :o)

Sit aika loppu ja lähdettiin vielä tekemään loppulenkki.

490690.jpg