Eilen illalla alotin kaikille peukun näyttämisen, jalan yli loikkaamisen ja tänään alotettiin koirien käsilläseisomis harjoitukset

Hula taas kerran veti pisteet kotiin. Se ei meinannu millään tajuta sitä peukun koskemista, mutta tajuttuaan tarjoaa koko ajan. Jalan yli hyppääminen on Hulan kanssa käden yli hyppy, josta jalostuu käsirenkaan läpi hyppy. Käsilläseisonnassa Hula on aivan PRO! Muutama toisto ja se jo tarjosi itse jyrkkiäkin nousuja takaperin...WAU mikä mamma!!!!

Röllin mötkylä osaa tarjota liikettä ja peukun näyttö olikin ihan pala kakkua sille. Jalan yli hyppy oli kivaa sen mielestä. Käsilläseisonta on varmaa hiukka vaikeampi kun Röllillä on ne etutassut murtunu muutama vuosi sitten. Katsotaan vienkö sillä edes loppuun tätä juttua.

Eca pikku mölliäinen tajusi yllättävän nopeeta peukun koskemisen. Huomaa, että tällekin pikku ukolle on opetettu tarjoaminen, kun alkoi tulla siihen tahtiin kaikkea . Jalan yli loikka oli Ecastakin tosi hauska juttu, se veti tasajalka loikalla aika korkealta. Käsilläseisonnassa päästiin tosiaan vasta siihen, että se uskaltaa peruuttaa laudan päälle...noh, eiköhän sekin joskus opi.

Nyt kirjottelemaan oppilaille matskuja ja illalla kouluttamaan