Hiki päässä muistelin vieläkin päiväuntani...Hula kutenkin osoitti olevansa valmis vaikka kiipeämään peppu edellä puuhun, joten rauhotuin. Pekalle taas suuri kiitos avusta :o) Tein samanlaisen kehän kuin meillä oli Raumalla ja tehtiin myös sama liike järjestys tietysti palkan kanssa ja vahvistaen.
Rölli pääsi tekemään hommia viimesenä.

Hulan kanssa ruutu,ohjattu molempiin,tunari,luoksetulo,idiootti,metallihyppy
* Ruutu vasemmalle, olin kehää tehdessä vienyt ruudun takalaitaan lelun. Pyysin Hulaa merkkaamaan ruudun kehän ulkopuolella ja se teki työtä käskettyä :o) Lähetyspaikalla pyysin merkkaamaan merkin. Upea merkki! Ruutuun tuhatta ja sataa...maantiekiitäjä!
* Ohjattu otettiin samantien ruudun merkiltä ja vasempaan ensin. Nytpä tehtiinkin sellainen poikkeus, että pyysin Hulaa Pekan viedessä kapulan merkkaamaan sen. Hula merkkas ja kun lähetin sen hienosti menneeltä merkiltä vasempaan oli vauhti päätä huimaavaa ja suoraan oikealle kapulalle. Sama homma oikean kanssa. Jaaaa-a...nyt taidankin alkaa opettaa reenilöissä, että Hula merkkaa haettavan kapulan. Kokeissa en tietty voi sanoa siinä vaiheessa enää mitään...voin silti hymyillä ;o) Hihiii! Kaikki keinot sallittuja!
* Tunnari tehtiin vielä lyhyemmällä ajalla kuin kokeissa ja Hula teki hienosti. Tultiin siihen tulokseen, että se lihapulla mitä olin pyritelly käsissä oli liian voimakkaan hajuinen ja levitessään laajalle kaikki haisi siltä....
* Luoksetulossa palkkasin seisomisesta. Aivan mieletön! Hyvä reipas laukka ja pysäys kuin seinään! Sitten palkkaus maahanmenosta...nyt mä tiedän mikä siellä kokeissa mättää...tai ainakin arvelen niin. Treeneissä sanon "maa" ja kisoissa varmistelen ja sanon möreämmällä äänellä "maaaahan". Nyt vaan pelkää maa ja toivottavasti toimii!
* Idiootin halusin tehdä sen istumisen takia. Kaikki asennot hienosti ja mä käppäilin tarpeeksi lyhyellä askeleella ja otin vaan oman aikani antaa käsky. Pekka sano, ettei edes huomannu niiausta! Hyvä minä ;o)
* Metallihyppy tehtiin pienen syömisen kera. Hula odotti intona lähetyskäskyä ja pörräs siinä vieressä..mä sitten aloin syöttää sille juustoa ja vasta sitten lähetys. Hula oli hiljaa ja teki upean noudon suoralla perusasennolla.
Kyllä se reeneissä osaa ;o)

Röllin kanssa idiootti,nouto,luoksetulo,hyppy,ruutu,tunari,kaukot
* Idiootti ekana ei kauhian hyvä idea....Rölli oli hiukan omissa maalimoissaan ensi alkuun. Seisomisessa lähti haisuttelemaan maata ja kun kielsin lähti pörräilemään. Kävin palauttamassa paikoilleen ja loput liikkeet sujuikin sitten upeasti!
* Nouto on kyllä parantunut aivan sikana! Puu ei tule niin hyvin kuin metalli. Molemmat palautetaan kuitenkin kauniisti sivulle...JES JES JES!!! Oon saanu jotakin aikaiseksi, mutta kauan siihen menikin!
* Luoksetulossa ensin palkkaus seisomisesta ja sitten koko luoksetulo. TOIMII! Vitsi miten upeat vauhti pysähdykset! Jos ois jarrut ni ne vinkuisi ;o)
* Ruutua tehtiin niin, että Pekka vei narulelua ja mä pyysin Rölliä merkkaamaan. Rölli ei meinannu ensin ollenkaan tajuta, mutta katsoi sitten vahingossa ja pääsin kiittämään! Röllikin alkoi tarjoamaan merkkausta sitten aika helposti. Hieno mies :o) Tehtiin noin 10 kertaa.
* Tunaria me ollaan otettu aiemmin hienolla onnistumisprosentilla, mutta nyt Rölli meni vaan ja otti ekan suuhun...höh! Nyt siis kotona vaan laudan kanssa.
* Hyppy muutamaan kertaan onnistuneesti :o)
*Kaukot ekaksi palkkaus taakse maa-istu-maa. Sitten koko liike. Toooooosi hienosti!
Ruutu ja tunnari otettava nyt kuurina! On toi Rölli kyllä upea mies :o)


617544.jpg