Juu, mä tiedän etten ole vielä kirjottanu tota Norjan reissua...mutta kun on aivan tajuton meno ton tuomarikurssin kanssa ollu ettei ole vaan kerta kaikkiaan jaksanu. No, nyt mä oon kotona ja kollegio suoritettu ja odotan tietoa olenko ylituomari vai en?!? Olin eilen Satsun henkisen valmentautumisen luennolla ja sain motivaationi takaisin, KIITOS SATSU!!!

Eilisen luennon jälkeen kaahasin lähemäen ruohokentälle ja vedin palkka reenit kaikkien kanssa ja meillä oli tosi lustia

Tänään oltiin Leilan kanssa Pieksämäellä hallissa. Hula oli aivan mahtava kun se oli selvästi menossa kisaamaan. Olisitte nähny sen ilmeen kun palkkasin idarin istumisen jälkeen nakilla kehässä....ethän sä nyt täällä voi namppaa antaa ja sit alko silmät kiilua joka jutskan jälkeen Tehtiin luoksetulo seisomisesta takapalkalle ja maasta taakse. WAU! Ruudun merkki oli supre upea ja tein hiukkasen vaikeasti kun jätin idarin merkit siihen tielle...noh, ruudussa oli kyllä namikippo ja sinne juostiinkin miljoonaa. Ohjattu eka oikealle eli ruudun puolelle. Tämä on sellanen liike joka hajoaa joka kerta kun en tee muutamaan viikkoon. Nytkin ekat toistot ensin merkiltä hyvällä kaarella sinne minne pitääkin, mutta yhtäkkinen uskonpuute ja kaarros kohti keskaria. Saan Hulan pelkällä "öp" käskyllä uudelleen sinne haettavalle kapulalle, mutta eihän sen näin pidä mennä. Myönnettäköön, että ohjattu oli aika vaikea kun ne idarin merkit oli siellä haettavien välissä ja ruutu nenän edessä. Hula kuitenkin selvitti toisella yrittämällä molemmat suunnat aivan superisti! Metallihyppy oli pienellä kapulalla onnistunut. Tunnarissa Hula tekee ihme kaaren ja sen jälkeen tekee oikean haisuttelu työn. Kakejen eka seisomaan nousuja naksulla.

Rölli teki seuraamista ja hiljaa eka kerran Pieksämäen hallissa! JES! Täyskäännökset pikkasen kuplahti, mutta muuten seuraaminen oli mun makuun. Luoksetulo vapautus maasta taakse. Rölli se sen kyllä osaa upeasti! Ruudun merkille kaarella ja ruutuun miljoonaa. Merkille menot pitäs saada suoremmiksi. Rölli menee kuitenkin merkin taakse ihan suoraan. Metallihyppy oli aivan loistava!!! Tunnarin Rölli tekee siis niin mielettömän upeasti siihen asti kunnes alkaa palautuksen viimeset kaksi metriä jolloin alkaa mälväys...höh! Kaket on nyt onnistunu pitkään eikä ole ollu vaikeuksia ekoissa nousuissa ja Rölli kuuntelee kunnolla mitä seuraavaksi tehdään. Hiano Rölli mies

Eca vecara, mamman näyttely mies, nyt 6kk pääsi tekemään tänään paikalla oloa piilossa. Sillä on niiiiiiiiiiiin hyvät opet kun noi kaksi vanhempaa makaa molemmin puolin. Ei mun ole tartenu Ecalle paikalla makuuta eikä istumista mitenkään opettaa se vaan pysyy ku noi pysyy. Noh, katotaanpa sitten kun alan tehdä sitä itekseen tai vieraiden koirien kanssa. Ruutua namikipolle 20 metristä vauhdilla. Sivulle tuloja läheltä ja mukana tulemista, josta palkkasin aina kun Eca oikealla paikalla. Yhden tunnari kapulan etsimistä ruohikosta ja kylläpä pikku mies osaa käytellä nenäänsä. Ja ihanaa kun Eca tuo pureksimatta, JES! Muutenkin tehtiin normi kapulan tuontia. Ensin oli hiukan nihkeää menoa, mutta kun Eca tajusi sen niin johan alkoi kapuloita sadella käteen. Odottamista jokaisessa asennossa, vitsi pieni mies tekee rauhassa jutut...ei mitään hötkyämistä.

Mä oon niin onnellinen noista kolmesta. Kuka voisi toivoa enempää koiriltaan