Nyt siis kisojen jälkeen oon miettiny molemmille kuurit.
Rölli joutuu nouto, luoksetulo ja hyppy kuurille ja Hula joutuu merkki, ruutu, ohjattu ja kauko kuurille.
Oon tässä kipeänä kotona pystyny jo alottamaan luoksetulo, nouto ja kauko kuurit.

Luoksetulo alotettiin takapalkalla. Molemmat tiesi jo ennestään sen ja pääsinkin siirtymään heti ns. varsinaiseen luoksetuloon.
Ensin on suoritettava aina alkurituaalit, oon laittavinaan kisoissa jotain sinne taakse ja sanon "taka". Nyt käytin juustopaloja aivan koiran taakse, ettei se periaatteessa niitä näe. Sitten sanon mikä liike tulossa; Hulalle "nyt tulee tänne" ja Röllille "Rölli tule".
Menin niin kauas ku meillä sisällä pystyy eli 3 metriä, kutsuin ja pysäytin melkein samantien "stop" käskyllä ja "vapaa". Molemmat syöksy samantien namin kimppuun. Rölli yritti kerran kääntyä suoraan namille, mutta lähti kuitenkin tulemaan kun karjaisin "ei!". Otettiin näin 4 kertaa molempien kanssa. Seuraavaksi pitäisi päästä ulos, että saisi 10 metriä matkaa.
Pysäykset oli molemmilla teräviä ja ne kesti asennossa hetken ennen kuin vapautin! Nyt pitää perhana tehdä molempien kanssa tää homma kunnolla, että saan kuntoon ja pisteitä tästä perhanan liikkeestä!!!!

Toinen kerta; molemmat otti noin 5 mertin matkalta muutaman luoksetulon pysäyksen. Hienosti upeita pysäyksiä. Illalla viel tonne ulos ottamaan 10 m matkalla!

Noutoa Röllin kanssa. Ajattelin kokeilla toisiko Rölli kapulan mieluummin eteen. Otettiin siis kapulan pitoa edessä käskyllä "tuo". Nyt ottaa hyvin suuhun istuessaan edessä. Pikku hiljaa tän viikon aikana pidennetään matkaa ja pito aikaa!

Toinen kerta; istuin tuolilla hajareisin niin, että Röllin pää tavoitteli mun mahaa. Siitä kapulaa suuhun ja yritettiin hiukan pidentää pitoaikaa. Pidennyksen täytyy tapahtua tooooosi hitaaseen tahtiin tai Rölli kieltäytyy ottamasta ollenkaan seuraavalla kerralla. Hyvin etenee kunhan mä maltan hillitä kiireitäni ;o)

Kaukoja molempien kanssa. Röllillä haluan vahvistaa liikkeitä. Hulalla matka on täällä sisällä liian lyhyt, mutta saan palkattua sen hienoista vaihdoista takapalkalla :o)

Kirjoitan tähän samaan lisää aina kun teen kuurijuttuja tän päivän aikana ;o)
300684.jpg