Katan kanssa oltiin purinalla ja kuultiinpa taasen purinaa siitä miten tokoihmiset vie niin paljon tilaa :o(
Mutta asiaan, oli hyvät reenit. Otettiin yksi koira kerrallaan ja autettiin toisiamme. Mä sain ainakin tosi paljon irti meidän reeneistä, KIITOS KATA! Ja muista lauantain kisoissa -> Paavo osaa, joten anna palaa ;o)

Hulan kanssa ensin luoksetulo niin, että Kata vei takapalkan ja vapautin Hulan maasta. Hienosti teki pikku akka taas. Tuli kovaa laukkaa ja pysäykset oli mun makuun! :o)

Ruutua tehtiinkin hiukkasen vaikeammalla tavalla. Kata kävi virittelemässä merkin ja ruudun välille hiekkapusseja, pulloja ja lumikokkareita. Kata oli vienyt myös namikipon ruutuun, jonka Hula tietty huomasi merkatessaan. Merkille meno oli siis tooosi nahkeata...sain vaikka kuinka monta kertaa ohjata sen merkille ja aina se oli vaan menossa suoraan ruutuun... Hulan vihdoin ollessa merkillä lähetin sen ruutuun ja matkalla se ihmetteli niitä "esteitä". Onneksi namikipon kutsu oli voimakkaampi ;o) Toisella kerralla ruutuun reippaammin. Pitää lumen sulettua mennä johonkin hakkuu aukeelle tekee ruutua..hih!

Tasamaa noutoa niin, että Kata nappaa kapulan, jos Hula haukahtaa. Eka kerralla haukahti, mutta sit olikin hiljaa. Katan neuvosta tehdään nyt lyhyitä heittoja niin, että saan mahdollisimman paljon hiljaisia toistoja!!!!

Rölli sai juosta taas ulkona ennen sisälle menoa. Tehtiin seuraamista ekaksi. Rölli kuumuu "liikkeelle mars" käskystä. Kata käskytteli ja mä sanoin vaan "seuraa" ja seisoa törrötin paikallani. kehuin hiljaa olosta. Muutama pieni äännähdys kuului, mutta muuten olin oikein tyytyväinen seuraamiseen :o) Hieno poika!!!

Luoksetulossa taas sama ongelma...Rölli menee maahan "stop" käskystä. Voi äh! Nyt pitää tehdä vaan paljon palkkausta seisomisesta. Miksi aina jompi kumpi on rikki..joko seisominen tai maahan meno?!?!?

Ruutua läheltä. Näytin Katalle meidän ongelman eli pyörähtämisen. Vielä kun Rölli pyörhtäisikin aina samaan suuntaan, mutta kun se pyörähtää vähän sinne sun tänne. Kata oli samaa mieltä kuin Pekka, että otan käyttöön kosketusalustan! Meillä ei ole kisoja ilmotettu, joten ennätän hangata sillä vaikka kuinka. Rölli saisi hiukan mietiskellä ruutuun mennessä mikä juttu se oikein on eikä niin kuin se nyt tekee. On vaan hitsin kiva juosta miljoonaa ruutuun ja sitten unohtaa avata korvansa ja kuunnella mikä homma ois seuraavana vuorossa....................... Se on Rölli se ;o) Ai niin! Rölli oli aikasta rauhallinen odotellessaan ja hiljaa, innostui kyllä lopussa pallosta julmetusti, mutta muuten hieno mies :oD

1360561.jpg