Ja taas mentiin ;o) Meikkis puhku tänään oikein tarmoa ja niin puhkui koiratkin!

Röllin kanssa seuraamista, jäävät, luoksetulo, kaukot, hyppy, noutoa
* Seuraamista jonkun verran ihan vaan sillai, et sain sen hiljaseksi. Pojalla kun on innoissaan ollessaan tapan pitää sellasta kummaa naukumisääntä...ihan ku joku ois asentanu kissan sen kurkkuun.
* Maahan upeasti. Seisomaan meinas nytkin mennä istumaan. Otin naksulla muutaman kerran niin, että Rölli jäi seisomaan heti käskystä.
* Luosktuloa otettiin pallon kanssa ja matkaa vaihdellen. Hitsi kun se tulee niin kovaa kohti, että itteäkin hirvittää, että miten se oikein muka pysähtyy. muutama upea pysähdys.
* Kaukot 10 metristä. Yhden istumisen meinas ottaa sinkotyylillä katon kautta. Pitää kokeilla sitten ennen kisaa hallissa millä tyylillä käskyt antaa. Ollaanko lähdössä lentoon vai ollaanko liimattuna maahan ;o)
* Noutoa, noutoa ja noutoa....hangattiin ja hangattiin. Rölli onneksi jaksaa ja naksu auttaa meitä eteenpäin. Rölli on edistyny viikossa aivan sikana!!! Viime keskiviikkonahan se ei suostunu BATilla edes koskemaan kapulaan ja nyt se jo noutaa sen tohon mun viereen!!! Histi kun ois vaan pitäny ottaa itseään aiemmin niskasta kiinni!
* Hyppy taas vain kerran koska se onnistui niin hienosti.
Sitten vähä reviteltiin patukan kanssa ;o)

Hulan kanssa merkkiä, seuraamista, idiootti, ruutu, hyppy,kaukot,luoksetulo
* Merkkiä taas pallon kanssa, kutsuen ja näyttäen ja muutama kerta jopa ihan itsekseen. Hyvin hakee taakse! :o) Ylpiä miä!
* Seuraamista pikku pätkä paljon palkaten.
* Idiootti upeasti kaikki liikkeet. Seisomisessa pyrki kääntymään muhun päin, joten kävin laittamassa Hulan oikeaan asentoon. Hitsi kun menis tää liike samalla lailla kokeissa onnistuen.
* Hyppy...höh! Mä tyhmä heitin metallin esteen taakse niin, että Hulalla oli suora linja A esteelle...pöh pöh pöh!! Haki Hula metallin, mutta ensin olin joutunu kiletämään sitä menemästä A:lle. Mitä tekee ohjaaja? Hhhmmmm...
* Kaukot Hula teki 20 metrin matkalta esteen takaa. Hienot vaidot :o)
* Luoksetulo pallon kanssa pysäyttäen. Vvvvvvaaauhtia riittää tälläkin otuksella ;o)
* Ruutu vasemmalle. Vahvistin ensin merkkiä ja sitten kutsuin ruutuun. Vein pallon ruutuun ja lähetin...joutuu vahvistamaan tooosi paljon ennen ku Hula hogaa mikä on homman nimi. Tätä sitten hangattiin loppu aika. Hulalla oli kivaa ja se on hyvä ;o) Sillä sillon on mullakin!!!! :o))))
Leikittiin pallon kanssa.
359546.jpg