Teen Röllin kanssa kuuria...en siis jaksa jokaista treenikertaa kirjottaa tänne. Kaukoja tehdään kolme kertaa päivässä ja jokaisella kerralla ainakin 10 toistoa. Tänä aamuna jäätiin Röllin kanssa lenkin jälkeen tohon omalle pihalle ja väännettiin kaikkea kivaa ;o)

* Kaukoja sarjoissa. Molemmat sarjat onnistuu 1,5m todella upeasti! En vielä oo ulkona viittiny mennä kauemmas, koska haluan niitä onnistuneita toistoja!!! Maa-seiso-istu onnistuu mun mielestä paremmin, mutta kyllä maa-istu-seiso menee kanssa uskomattoman hyvin! Oikeasti kun voittajassa on 50 pistettä kiinni tästä liikkeestä ni haluan sen toimivaksi! Hulalla tää liike on edelleenkin ihan jostain ja syvältä  :o(

* Luoksetulon pysäytykset otin erillään palkaten. Ensin seisomaan pysähtyminen; Rölli tuli kun ohjus mua kohti ja pysähty ku seinään. Heitin samalla patukan taakse, toimii :o)
Maahan heittäytyminen onnistuu myöskin. Tässä mä mietin, että pitäiskö mun alkaa palkata se sinne maahan ettei ala kisoissa hötkyillä..hhhmmm, taidan tehdä niin. Patukan kanssa onnistui kyllä!

* Seuraamisen askeleet; tein vaan paikoillaan askeleita ja käännöksiä joka suuntaan en siis ottanu suoria pätkiä ollenkaan.

* Liikkeestä istu onnistuu paremmin ku Hulalla. Mun pitää vaan muistaa tehdä muitakin jääviä.

* Metallinouto kummallista kyllä on paljon parempi kuin puukapulan nouto. Noh, en todellakaan valita ;o)

* Tunnari tehtiin laudan kanssa. Pidin omaa kainalossa ja laitoin sen sillai, että oman tuoksu kulkeutui edessä oleviin kapuloihin. Hyvin malttoi Rölli haistella. Se oikeasti tarkistaa haistelemalla suu auki. Se ei siis yritä ottaa suuhun, mutta pitää suuta auki kun haistelee tarkasti...outoa?

Tänään mennään sitten vielä Hyvinkään Aptus halliin. Katsotaan mitä saadaan eka kerralla sohlattua siellä. Ainakin paikalla olot ja kaukot pitää ottaa.

417624.jpg