Vihdoin kun olo paranee niin äkkiä kentälle ;o))) Piti käydä aamupäivästä kun starttailen kohta kohti Kouvolaa ja ylituomari 1 kurssia! Kivaa!
Meillä on ens viikonloppuna oikein koeruuhka. Ensin kisataan Hulan ja Röllin kanssa Pieksämäellä TOKOa ja sitten sunnuntaina Hulan kanssa Liedossa agia 3 starttia. Tämän tein siksi, koska haluan kasvattaa rankkaa kahden päivän kisaamis kokemusta meille molemmille ;o)

Hulan kanssa kisamaisesti EVL läpi kokonaan ilman palkkaa ja niin, että olin vienyt kaikki kapulat yms paikoilleen. Hula ei siis nähnyt ohjatun ja tunnarin vientiä.
* Seuraaminen oli tosi kivaa. Hula jalassa kiinni ja innokas ilme naamalla ;o)
* Idarissa en kiertäny koko kehää vaan jätin asentoon ja kiersinkin oikealle ja otin pikkasen myöhässä mukaan. Iloinen idari tänään :o)))
* Luoksetulo oli mallikelpoinen. Hula tuli kovaa ja pysähtyi tikkana molemmissa :o)
* Ruudun merkki vauhdilla ja hieno stoppi! Ruutuun ihan miljoonaa, stop ja maahan. Oli aika "ylhäällä" maatessaan, mutta kyynärät silti maassa. Sivulle hyvin suoraan!
* Ohjattu oikealle ruutua kohti. Tää olikin sitten Hulan mielestä hankala, se ei voinut millään tajuta, että siellä on kapula koska ei nähnyt viemistä. Sain Hulan viimein tuhannennella käskyllä kapulalle.
* Metallihypyssä Hula kävi jo aika kierroksilla ja pääsi pieni äännähdys hyppyyn lähtiessä, mutta jääkylmän kapulan otti empimättä! ;oD
* Tunnarille mennessä Hula oli aivan eksyksissä tässä sama, ettei se nähnyt kapuloiden vientiä. Hula kierteli melkein ruudussa asti etsimässä kunnes vihdoin palasi mua kohti ja etsi oman kapulan hienosti :o)
* Kaukot tein varmuudella niin, että edessä lauta ja 20m. Tosi upeat ja selkeät vaihdot :o)
Sitten Hula sai syööödä lihapulllaaaa :o) Se oli aivan intona koko ajan eikä palkattomuus vaivannu millään tavalla!! Tehtiin vielä tötterön kiertoa vauhdilla, ruutuun palkalle ja onnistunut ohjattu ;o)

378484.jpg

kaivoin autosta Röllin, joka on nyt pitänyt Back on Track loimea etupäänsä takia. Huuuiiiih! Vauhtia hiukan liikaakin. JOuduttiin sitten pikkasen keskustelemaan siitä minne mennään ja milloin! Röllillä siis VOI kokonaan.
* Seuraaminen aloitettiin niin kuin kisapaikalla eli joutuun odottelemaan vierellä hiljaa. Se onnistui, mutta liikkeelle lähtiessä alkoi vonkuna. Odotin sitten niin kauan paikoillaan, että Rölli hiljeni. Jes, onnistui! Hienoa seuraamista ja upeat käännökset!
* Istuminen vauhdilla. Hiukan ojensin Rölliä kun se meinaa kääntyä perässä kun kävelen taakse. Yhden kerran kävin laittamassa oikeaan asentoon ja siinä pysyi. Hyvä Nölli ;o)
* Luoksetulo tuhottoman upeasti! Mua siis niin jännittää tekeekö se kisoissa jotain ihan muuta vai juuri näin...
* Ruutu mega miljoonaa, tiukka stop ja tippui maahan keskelle. JESSS mikä mies! Rölli makasi hiiren hiljaa pää väijymis asennossa ja tisljoonaa sivulle ;o) WAUWAUWAU mikä ukko! :o)
* Hyppynouto muuten hyvä, mutta mä heitin jonnekin hornan hemmettiin sen kapulan. Kävin korjaamassa kapulan paikan ja Rölli joutui sen aikaa odottamaan, joka itse asiassa hyvä. Liike oikein hieno :o)
* Metallinouto on tän koiran paraita ;o)
* Tunnari oli samalla tavalla kuin Hulalla eli olin virittänyt sen jo ennen kehään menoa. Rölli meni suoraan kapuloille ja etsi upeasti oikean :o) Pureskelu vähentynyt, mutta jäystää edelleen :o/
* Kaukoissa jätin Röllinkin eteen puomin ja tein 20m. Röllillä sen takia, että nään kuinka paljon se peruuttaa...ööööh! Koiran mitta oli menty taakkepäin...Ja toinen ongelma. Mä oon tehny vaihdot liian tasaisin välein ja just ajalleen 3 sek! Perhanan jätkä tekee vaihdot ite!!!! Nyt siis maltti on valttia harjoituksia näihin Röllille ettei kisoissa tee itsenäisesti kaukoja. Voishan se olla, että joku ois innoissaan kun kertoisin koiralle eka vaihdon ja sitten se tekis kaikki loput 3 sek välein aivan itse ;o))))
Aiiivan mahtava jäbä! Tehtiin vielä ruutu naksun kanssa ja luoksetulon otin takapalkalla joka ei onnistunu...liikaa himmailua! Tein sitten koko luoksetulon mega palkalla, joka tulikin multa!!

1038777.jpg

Hula sai vielä tehdä agin kolema keppiä eli harjoiteltiin vaan kepeille sissän tuloa. Kiitos iso kuuluu Niinalle, joka sen eilen mulle neuvoi! :o) Sain Hulan jo 90 asteen kulmasta tulemaan oikeasta välistä ;o) JA VAUHDILLA! Tein myös eteen lähetyksiä kepeille ja sika upeita hakuja Hula teki! :o)

Jahah, nyt suihkuun ja istumaan luennolle ;oD

1351482.jpg