Ajateltiin reenata aamusta, koska saattaapi olla SM kisoissa taas startti vuoro sillon!Otin Siirn Keravan asemalta 9 kyytiin ja suunnattiin Korsoon. Löydettiin kenttäkin ihan vahingossa suoraan ;o)
Olipas muuten hyvän vaikea ruohikko!

Hulan kanssa ohjattu molempiin, ruutu,luoksetulo,kaukot
* Ohjattu ekaksi vasempaan. Meni eka hyvin, mutta katteli roskista merkillä peppu muhun päin...liekö se ollut kauhia. Sitten käytiin katsomassa mikä siellä muka on ja jatkettiin. Hula unohti hyvin äkkiä pelkonsa. Hyvä niin! Oikealle se lähti menemään ensin kapulaa kohti, mutta kiepsahtikin keskimmäiselle, mutta sain korjattua äkkiä. Toisella kerralla autoin tosi paljon, että sain onnistuneen suorituksen. Vieras paikka, pitkä ruoho teki tehtävänsä...nyt taas näki oikeasti missä mennään! Lisää tällaisia reenipaikkoja.
* Ruudun Hula merkkas hienosti....mutta häsläsin siinä merkin kanssa aika pitkään kun Hula ennakoi Katan käskyistä. Nainen lo paha! Pekasta Hula ei ota mitään ennakointeja, mutta Katan ja Siirin käskyttäessä Hula lähtee sinkoilemaan...gosh! Lähetin ruutuun ni neiti lähti viuhtomaan ihan minne sattuu. Se seisoskeli siellä mun takana jossain ja odottelin, et mitä se lähtee tarjoamaan. Hetken seisottuaan se katsoi ruutuun ja annoin uuden käskyn ja tällä kertaa Hula sinkos sinne. Sama alakulma taasen ja sitten istumaan. Käskin ylös, kiitin ja pyysin luokse. Uudelleen ja tällä kertaa muuten hyvin paitsi, että ennakoi käskyä. Otin muutaman kutsuruudun ja läheltä lähetyksen, että sain Hulan vaan oikealle paikalle ja seisomaan. Onnistui :o) Nyt vaan ruudun vahvistusta ennen kisoja!
* Luoksetulon otin seisomisen ja maahanmenosta palkkasin takapalkalle. Aivan mieletön!
* Kaukoissa otin vaan seiso-istu ja vapautus takapalkalle. Siiri seisoi vieressä ja sano, että Hula peruutti istumaan...JES! Hineo mamma!!!
Olikin eka kertaa reenit vesisateessa ja mä koiran kanssa aivan litilätimärkiä! Hula kuitenkin TOIMII oli keli mikä tahansa. Ei ole pikku prinsessasta tietoakaan kun tokotaan ;o) Upea akka!!!

328043.jpg