Olipahan rankka, mutta ihana viikonloppu!! Paikalle täräytettiin Katan kanssa jo perjantaina. Käytii vetämässä pienet treenit ennen mökille menoa. Ihan super kenttä! Treenailujen jälkeen mentiin Imatran kylpylän mökille siihen parin kilsan päähän. Loppu illasta suunnistivat paikalle sitten loputki meidän mittelijoukkueesta. Mökki täynnä mitteleitä ja yksi bc. Kata&Paavo&Kita, mä&Hula&Rölli&Eca, Heli&Pörö, Matleena&Nessa ja Sari&Carmen. Käytiin vielä illalla pystyttämässä teltta kisapaikalle ja katsasteltiin kehiä siihen malliin.

Aamulla startattiin ajoissa paikalle ja alettiin jännätä koetta. Mä pääsisin aloittamaan kolmannex viimesenä kisan...huoh! Ihan kauheen pitkä päivä odottaa! Paikallaolot tein puolen päivän aikaan ja loput liikkeet vasta kolmen jälkeen. Mä olin aivan lopen uupunu kun vihdoin pääsin tekemään. Onneksi Hula kuitenkin oli pieni ihana aavikkokettuni ja jaksoi hienosti! vedettiin hyvät pisteet ja päästiin kuin päästiinkin finaaliiin sunnuntaille! WUHUUUU! Jos joku olis ennen SM:iä sanonu, et sunnuntaille vaaditaan 280,5 pojoa en ois ikinä uskonu että päästään! Onnex sitä ei tiedä etukäteen!!!!!!! (osasuorituspisteet tuolla lopuksi) Sitten vaan maksamaan seuraavan päivän kisamaksu ja takas mökille nukkumaan. Päivä oli NIIIIIIN kylmä, että palelsi. Sauna oli oikein tervetullut mökillä. Muu joukkue lähtikin jo kotiin ja oltiin Katan kanssa kahdelleen finaalia edeltävä yö.

Seuruu lauantai. Kuva Kimmo P.

 

Sunnuntai aamu koitti ja vääntäydyttiin taas paikalle. Ensin meillä oli arvonta suoritusjärjestyksestä ja sain onnennumeron 13

Arvontaa odotellaan. Kuva Kimmo P.

 

Saatiin kuulla, että suoritetaan liikkeet yksi kerrallaan. Oih ja voih, tiedossa siis super pitkä ja rankka päivä! Liikejärkkä oli Paikalla istu, seuruu, ohjattu, tunnari, luoksetulo, tauko, paikalla makuu,  idari, kaket, metallihyppy ja ruutu. Koe kesti reilu 6 tuntia. Mä olin aivan puhki poikki jo ennen taukoa ja vielä piti jaksaa punnertaa kehään. Kymmenen kertaa kehään ja ulos...ihan kauheeta tsemppausta koko päivä! Hula oli lopussa ihan vetelä ja olin ihan varma, että ei juokse ruutuun asti. Suoritettiin kaikki liikkeet ihan ok! Virheitä tuli, mutta paljon oli onnistumistakin! JES! Eka vuosi kun onnistuttiin myös sunnuntaina!!!!

 

Paikalla istu. Kuva Kimmo P.

 

SM TOKO la 24.7.2010

Kehä 1, Ylituomari Markku Mäntynen

* Paikalla istu 10

* Paikalla makuu 10

Kehä 2, tuomari Marko Puranen

* Seuruu 9,5

* Ruutu 8

Kehä 3, tuomari Reijo Hagström

* Tunnari 10

* Kaket 5

* Ohjattu 10

Kehä 4, tuomari Carina Savander-Ranne

* Idari 9

* Luoksetulo 9,5

* Metallihyppy 10

Kokonaispisteet 285,5 ja sijoitus 11./ 68

 

SM TOKO FINAALI su 25.7.2010

Tuomarit Mauri Pehkonen ja Salme Mujunen

* Paikalla istu MP 10/ SM 9 -> 9,5

* Seuruu MP 5/ SM 6 -> 5,5

* Ohjattu vasempaan MP 8/ SM 8,5 -> 8,25

* Tunnari MP 9/ SM 8 -> 8,5

* Luoksetulo MP 7/ SM 7,5 -> 7,25

* Paikalla makuu MP 8/ SM 7,5 -> 7,75

* Idari MP 8,5/ SM 8,5 -> 8,5

* Kaket MP 6/ SM 5,5 -> 5,75

* Metallihyppy MP 7,5/ SM 7 -> 7,25

* Ruutu MP 8,5/ SM 6,5 -> 7,5

Kokonaispisteet 240. Yhteispisteet viikonlopulta 525,5 ja sijoitus 14./ 20

 

Seuruu. Kuva Silja Shemeikka