Pitäsikö tänne muistaa päivitellä?

Kerrotaan nyt ihan ensin Röllistä. Se on nyt saanut akupunktiota ja hieronta sen päälle oli mieluisa. Nyt ei enää samaan tapaan koskenu. HUH! Ja sitten se nurja puoli. Virtaa ja kaahotusta riittää entiseen malliin. Karkaa hauki haavista kun mennä päristellään kentällä. Rölli oli kyllä eilen tosi mainio. Se teki innolla töitä ja kuuntelikin vielä kaiken kukkuraksi. Ihana sliipattu ukko

 

Hulan kanssa ollaan väännetty EVL:ää läpi joka päivä erilaisella kehä järjestyksellä. Aina niin, että luoksetulo, ruutu ja ohjattu "häiritsevät" toisiaan. Kivasti alkaa toimia taas. Mä teen paljon nyt vahvistelu reenejä kun haluan varmuutta ja vauhtia ja sitähän saa mitä tilaa Kakeja pitää vääntää vielä sisällä parempaan kuntoon ja luoksetulo pitää saada näyttävämmäksi. Sit pitää vielä vuodattaa tuntemuksia uudesta idarista. Mä oikeesti tykkään siitä. Se on itelle paljon helpompi ja sen takia varmaan koirillekin! Jatketaan samaa rataa. Sori kun en jaksa tänne kauhiasti kirjotella, mutta kun en jouda ikinä olemaan koneella niin pitkää. Mulla on jokaiselle sellanen hieno treenivihko omalla kuvalla varustettuna ja kirjotan niihin muistiin kuviot treenien jälkeen.

 

Eca on nyt tehnyt VOI:ta läpi ja intoa alkaa piisata koko kierroksen ajaksi, jes! :o) Eilen tein sellasella vaikealla kehäjärkällä ja pikku ukko porskutti ilman huolen häivää hienosti kehät läpi. Jaa-a, tää taitaa olla se mittelin etu? Ei näe juurikaan muuta kun se mitä ollaan just tekemässä Pitää kattoa Ecallekin muutama koe loppukesäksi.