Tiistaina mentiin Pekan kanssa aptukselle ja väännettiin molempien kanssa melkein kaikkia liikkeiden osia. Alkaa olemaan aika helppo tuttu halli tuo aptus ;o)

Tänään päästiin Katan kanssa Hyvinkäälle lämpimään tekonurmi halliin. Meillä oli varattuna kahdelleen tunti eikä ois lyhempi riittäny. Tehtiin hiukan helpompia juttuja, koska vieras halli. Kengät piti riisua heti ovella pois ja hitsin vitsi kun olikin ihanaa reenata sukkasillee :oD Hula seurasi aivan sairaan lähellä ja tallo välillä jopa mun varpaita ;o) Taidan kisata Turussa kanssa sukkasilleen!!

* Seuraaminen oli siis mun mieleen, Hula oli oikein pirtsakka ja pysyi kiinni jalassa :o)) Siis aivan mieletön fiilis ;o)
* Ruutu ensin namikipolle miljoonaa. Muutaman kerran merkkiä vahvistellen. WAU mikä merkki, oikein lennokas ja pirteä :o) Koko ruutu liike Katan käskytyksellä ja vauhdilla. Hula oli kuulema sutinu tyhjää kun lähti sivulle ruudusta.....Hih, hauska mamma ;o)
* Ohjattu eka vasempaan eli ruudun puolelle. Merkille huonosti...Hula meni koko ajan ensin ruudun tötterölle. Haki kuitenkin molemmat puolet kivasti, pienen murinan kera nostot :oD
* Luoksetuloa hankasin varmaan eniten...otin paljon suoria ja välillä palkkasin stopista ja välillä maahanmenosta. En antanut pysähtyä ollenkaan hitaasta vauhdista. Viimeiseksi Kata käskytti koko luoksetulon. Hula tuli eka siirtymän aivan hirmu vauhtia, mutta toppas ihan hyvin...maahanmeno oli super ;o) Sivulle pikkasen vino. Olen kuitenkin eri tyytyväinen :oD
* Tunnari tehtiin Katan paljon käyttämillä kapuloilla. Hula joutui haistelemaan tosi pitkään, mutta löysi lopulta oikean ja palautti kapulan pitäen sitä toisen puolen kulmahampaissa hassusti...ei korjannu jostain syystä...noh, pääasia, että kapula pysyi suussa ;oD
* Idari, tuo kaikkien ällöjen liikkeiden ällöin...Hula tekee tosi kivasti kun teen ittekseni, mutta heti kun liikkuri paikalla se tekee "käsky" sanasta asennot...splääh!! Noh, nyt me sitten vaan pyörittiin ympäriympäriympäri ja Kata sanoi komentoja. Hula raukka meni ihan pökkelöksi ja häntä laski alas. Kata kekkas sitten, että lähden juoksemaan aina kun "käsky" sana kuuluu. Ylläripylläri se auttoikin aivan ältsin hienosti. Viisas koira alkoikin tarjota kiihdytystä "käsky" sanan kuullessaan...voi hassua pikku mammaa ;o) Pitänee sekoittaa noita aina välillä niin, ettei Hula tiedä mitä hän seuraavaksi tekee vaan kuuntelee mun antaman käskyn :o))
Hula tykkäsi hallista vaikka siellä muuten kaikui käskyt hassusti...mua taisi vaivata enemmän se kaikuminen ;o)

1636374.jpg
kuva Angelica Leiman SM-08