Heräsin Timon kanssa samaan aikaan 6.00 ja se ihmetteli kovasti...selitin, että SM:t kohta ja me startataan tod.näk aamusta eli pitää nyt muutama viikko totutella siihen rytmiin :o) Timo vaan pyöritteli päätään...

Keravan kentälle suuntasin. Meitä oli paikalla mun lisäksi Kata ja Maaret haukkuineen. Ilma oli ihana taas kerran :o)
Otin Röllillä eka juttuja. Innoissani ajattelin, että poika on väsynyt Timon kanssa juostun lenkin jälkeen, mutta paskan marjat se kävikin iiihan ylikierroksilla.
* Merkkiä ja ruutua kosketusmatolla kivasti :o)
* Luoksetulo niin, että Maaret vei kupin sen jälkeen kun Rölli oli spurtannut juoksuun. Palkkasin maahan menosta. Hieno!
* Metallihyppy upeasti, siinä ei ollut mitään sanottavaa :o))

Hula mamma pääsi toteuttamaan itseään sen jälkeen
* Luoksetulossa palkkasin stopista pallolla. Hieno!
* Ruudussa oli namikippo ja Hula oli merkannut sen jo luoksetulossa..hih! Vauhdilla merkille ja vielä kovempaa ruutuun. Hula söi namit ja jäi venaamaan sinne lisää.
* Ohjattu vasemmalle. Hula oli niin täpinöissään ruudusta, jonne mentiin saman merkin kautta kun hakemaan, että meinasi eka lähteä ruutuun. Lisäkäskyillä kuitenkin haki. Uusi toisto meni upeasti! Oikea pelotti, koska ruutuun lähetys samaan suuntaan, mutta sen se hakikin mallikkaasti :o)
* Tunnarissa haisutteli hyvin, mutta pitää tosi huonosti kapulaa suussa ja pudotti sen ennen sivulle tuloa. Tekniikka reeniä ennen kisaa :o)
* Metallihypyssä haukahti, mutta muuten hyvä.
Jahah, sitten taas koiran vaihto. Jos mä oon väsyny aamusta ni Hula on löysä. Mun pitää ite olla pirteä niin sitten toi pikku akkakin on ;o)

303312.jpg