Pääsin eilen purinalle reenaan palkaksi kun vedin Katan noutajien kisaryhmän :o)
Tehtiin kyllä niiiiiin minimaaliset reenit, koska molemmat koirat oli aika väsyneen oloisia. Sellasta kivaa namistusta ja leikkiä.

Röllin kanssa seuraamista, luoksetulo, hyppy, nouto, kaukot
* Seuraamista pikku pätkä juoksun kera, koska hyppi kisassa. Oikein mallikkaasti :o)
* Luoksetulo otettiin takapalkalla muutaman kerran. Vahvistin siis stop käskyä. Alkaa jäbällä olla aikasta hyvin hansikkaassa tuo pysäys. Kohtapuoleen aletaan sitten harjoitella myös maahan menoa.
* Hypystä Rölli ei jotenkin tykkää. Se kyllä hyppää pienen patistelun jälkeen, mutta.... Otin muutaman lelun perään hypyn ja naksuhyppyjä.
* Nouto kapulaa nyt vaan pyrittiin kantamaan tuossa sivulla. On se hankalaa! Rölli ottaa nykyään kapulasta kiinni varmalla hyvällä otteella eikä pureskele sitä. Nyt vaan sika paljon reeniä, että saadaan se sivulle tuonti kokeessa. Metallikapulan se nousikin hienosti toissa päivänä...se oli tarkoitettu Hulalle, mutta Rölli ennätti ensin ja toi sen mulle! Positiivista...kilpailutilanne auttoi nähtävästi ;o)
* Kaukot tehtiin peppu kaapeillepäin missä Heidi kolisteli oikein urakalla mun pyynnöstä. Rölli katteli taaksepäin, mutta sein sen rykimällä katsomaan muhun. Istu eka käskyllä ja naksulla vaputus! Kisoissakin pitäisi vaan malttaa odottaa, että Rölli kattoo muhun päin ja vasta sitten antaa käsky.

Hulan kanssa merkki, seuraamista, kaukot,luoksetulo, metallihyppy
* Merkki tötterö oli sininen. Ensin kutsu merkki sitten muutama lähetys ja vapautus eteen pallolla. Toimii :o)
* Seuraamista, oikeastaan vaan askelia ja joka ikisestä perusasennosta nami. Alkoi kummasti mamma tarjota nopeita ;o)
* Kaukot takapalkalla alkaen istu-seiso. Upeat vaihdot!
* Luoksetulossa kävi nyt siis niin kuin pelkäsin, että kisoissa käy. Hula mateli mua kohti ravilla. Otettiin siis muutama suora vauhdikas ja sitten vasta kokonaisia luoksetuloja. Upeasti se sitten taas toimi. ELI pitäisiköhän mun kisapaikalla ottaa muutamia kertoja ulkopuolella luoksetuloja, että Hula taas "muistaisi" mikä jutun nimi olikaan? Kokeilen näin ensi lauantaina! Sittenpähän tiedän :o)
* Metallihypyn otin liukkaalla metskulla, joka on iso laippainen. Hula teki liikkeen ilman mitään köhimisiä.
Molemmat koirat oli tosiaan aika väsyneitä kuin myös minä.

417624.jpg