Piti sit raahata koirat mukaan, et ennätti ennen kokousta hiukan taas reenata....mä luulen, että muhun on iskeny joku tokohulluus ;o)
Meillä oli hyvä yleisökin siinä...pojat oli harkkailee hallilla ja juoksivat lenkkiä hallin ympäri ja jäivät välillä pällistelemään ja kyselemään...ei menny pasmat sekaisin...hih!

Hulan kanssa ensi luoksetulo, merkki, ohjausta pallon kanssa,kaukoja
* Luoksetulossa Hula taas tajus jutun, et jäädään seisomaan ei maahan. Hienot pysäykset kerrassaan!
* Merkkiä uusilla tötsillä. Hienosti! :o)
* Tehtiin ohjausta niin, että kävin viskaamassa pallon vuorotellen oikealla ja vasemmalle. Lähetin Hulan aina ensin merkille, joka meinas hiukan tuottaa vaikeuksia, koska pallo odotti siellä hakijaansa. Kun Hula oli kunnolla merkillä lähetin sen rauhallisella ja aika pitkällä käskyllä hakemaan. Oikealle Hula lähtee helpommin. Vasemmalle se jotenkin aina kieppaa ensin oikealle ja sieltä vasemmalle...tässä tulee just helposti se keskimmäisen hakeminen. Tein noin 5 toistoa per suunta. Hulalle alkaa selvästi kehittyä jonkunlainen hahmotuskyky jo tässäkin :o)
* Kaukoja tehtiin läheltä ja erittäin kaukaa. Kauempaa tarvii opetella vielä ja paljon!!! Silloin tulee helposti eteenpäin mikä ei ole toivottavaa!

Röllin kanssa seuraamista, luoksetulo, nouto,kaukot,jäävät
* Seuraamista kunnon kontaktilla...Röllille pala kakkua ;o)
* Luoksetulo eka lyhyeltä matkalta ja sitten koko matkalta. Alan kohta siirtyä voittajan luoksetuloon.
* Nouto ensin vain ottamista mun edestä ja istumista eteen kapulan kanssa...Rölli tahtoo pyöritellä sitä jonkun verran. Edistymistä on taas tapahtunu huimasti!
* Kaukot; ensin tehtiin niin, että Rölli oli poikittain lasten leikkipaikkaan. Se näki siis silmäkulmasta peuhaamista. Palkkasin joka vaihdosta. Sitten tehtiin voittajan vaihtoja läheltä...voi hhhrrr, et jätkä tekee just niinku mä haluan!
* Jäävät...nyt oli oikein hankaus päivä. Tein vuorotellen molempia ja palkkasin heittämällä namin Röllin taakse. Upeita pysäyksiä! Käytän nyt siis kaikissa liikkeissä käskyä "stop" missä seisotaan! Toimii!!!

433357.jpg