Kävin tänään aamusta kirurgisessa sairaalassa varjoainekuvauksessa ja voi vietävä, että ei ole ikuna tuntunut kanyylin laitto noin epämiellyttävälle. Siis meinasin oikeasti oksentaa. Mulle kuitenkin on laitettu kanyyli tän elämän aikana satoja kertoja ja nyt meinas oksu tulla. Vieläkin puistattaa :o( Itse kuvaus oli onneksi nopeasti ohi...huh!

Väsähdin tajuttomaksi ja nukuin kotona sellaset pikku 3 tunnin tirsat, jonka jälkeen suuntasin mukavampiin puuhiin eli aptukselle ;o)

Tein Hulan kanssa;
* Idarin, joka meni superisti :oD
* Seuraaminen oli sika hyvää. Hula jalassa kiinni ja innokkaasti kaikki käännökset. Pohjastako johtui?
* Tunnari taasen meni pehmeän hiekan takia huonosti. Kyllä Hula sen kapulan etsi, mutta oli niin avuttoman näköinen kun ei halunnut laittaa nenää hiekkaan. Viimeseltä toi sen oloisena, että haet sitten ens kerralla itse ;o)
* Hyppynoutoa tein lentävillä lähdöillä ja Hula oli hipi hiljaa. Se nähtävästi kerää kierroksia siinä vieressä. Jonttelta kysyttävä asia :o)
* Lopuksi tehtiin Birgitan suunnittelemaa agirataa. Voi hitsi kuin se putki imee Hulaa. Parempia haltuunottoja nähtävästi! Hauskaa, kiitos Birgitta :oD

1303993.jpg

Röllin kanssa;
* Seuraamista, joka meni ihan kuin äiskällä superisti :o) (venyttelin muuten Röllin ensin!)
* Idarissa palkkasin nopeista asennoista
* Ruutua sillai, että jätin Röllin ruudun vierustoille ja seisoin ite lähetyspaikalla. Röllin piti etsiä keskipiste ja siitä naksupalkka. Yllättävän vaikea! Rölli pelasi kuitenkin ihan huipusti :o)
Tehdään sen kanssa nyt tällasia rauhallisia juttuja sen jalan takia.

1303992.jpg