Kävin treenaamassa ensin itekseen MAHn kentällä tokoa Hulalla ja Röllillä. Terhin kanssa tehtiin sitten agilitya. Eca kävi kentällä leikkimässä, harjoittelemassa kontaktia ja tekemässä putken Cool

Röllin merkki alkaa olla taas ihan sika hyvä, huh! Ruutua vahvistin namikipolla tai oikeammin sitä mistä mennään ruutuun sisälle. Tein yhden kerran liikkeen kokonaan tyhjään ruutuun ja Rölli toimi. Vikaksi halusin kuitenkin vahvistaa kipolla. Ohjattu molempiin suuntiin...okei, mä tein sen taas itsekseni ja sillon Rölli on hienosti kuulolla. Upeat noudot! Luoksetuloa takapalkalla. Pilkoin moneen osaan ja palkkailin milloin mistäkin. Idaria tein etupalkalla, joka auttoikin Rölliä keskittymään jähmettymiseen. Kakeja palkkasin ekasta noudusta taakse. Seuraaminen on nyt hyvää. Rölli seuraa aika takana, mutta nyt se tulee suorassa! Tein Röllillä vielä möllitokon jälkeen seuraamista, luoksetuloa, paikalla istumista ja idaria. Ihanaa oikeesti kun alkaa taas homma toimia!!! Nyt ei saa pitää tällasia treenitaukoja kun kaikki menee rikki!!!!

Hulan kanssa eka väännettiin tokoa; idarissa palkkailin asentoihin pysähtymisistä. Luoksetulossa otin tosi paljon suoria, että sain taas vauhtia takas. Sitten tein paljon pysäytyksiä seisomaan ja maahan, hienoo sehän toimii Kieli ulkona Ruudun merkki on jostain syystä tosi paljon parempi kuin ohjatun. Palkkailin siis ohajtun merkkiä enemmän. Ruutu toimii hienosti! Ohjattu toimi ylläri hienosti vaikka Hulalle on vaikeampi kun kapulat on viety valmiiksi. Kakeja laudan takaa. Tein maltti on valttia harjoituksia ja hitsi kuin hyvin toimi! Hula pääsi tekemään vielä muutaman hyppyesteen, kepit, putken, pussin ja pöydän. Hyvin se muistaa vielä noi esteet ja suunnat. Kivaa! Mä autoin sitten vielä Terhiä sen belkkareiden kanssa.

Illan suussa kävin sitten möllituomaroimassa KK99 kentällä. Kyllä oli taas kerran kivoja koiria ja suorituksia. Mä olen positiivisesti yllättynyt kuinka hienoja ja hyviä koirakoita täällä on! Ihmiset oikeasti treenaa ja haluaa pärjätä! WAU! Ja mulle tosi hyvää harjoitusta. Tänään mulla oli liikkurina Tiina ja viimeksi Johanna. Molemmat liikkuroi upeasti! Menkää kurssille haluan teidät kokeisiini Cool Jahah, nyt välillä nukkumaan, et jaksaa huomenna vetää kisatreenit!

 

1240432028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e