Oltiin eilen Hyvinkäällä aptus hallissa ja tänään Hyvinkään pohjoispuolella tekonurmella. Kivaa oli ;o)

Rölli sai tehdä Aptuksella VOIn putkeen ja palkka kissan ruualle, jota ei kannata muuten jättää hallin puolelle...tiedoksi vaan muille...vaikka Rölli ei ollut nähnyt kissanruokaa pantavan kuppiin on pojalla äärettömän hyvä hajuaisti ja se häiritsi koko suorituksen ajan. Ei pahasti, mutta Röllin nenä harhaili aina välillä kipon suuntaan. Pekka sanoi, ettei sitä huomannut, mutta mä huomasin ettei Rölli keksittynyt tarpeeksi työn tekoon. Sitten ruudun kohdalla se tekikin aimo kaaroksen toiselle puolelle hallia kipolle ja kurkotteli sitä pöydältä.....grrrrr!! Noh, se näkyi vielä tänäänkin Röllin ruudussa. Rölli teki samanlaisen kaarroksen vaikka sivulla ei ollut pöytää eikä kippoa. Näin äkkiä koiralle tulee mielleyhtymä jostain...vaikka Rölli ei eilen päässyt käsiksi kissanruokaan ennen koko suoritusta! Sellaisen piirteen pojan henkisestä kasvusta huomasin, että nyt se parantaa koko ajan loppua kohti kun se aiemmin huononi tai sii kuumui, mutta lisäksi tuli haukku eli huononi..

Hula teki eilen vain suoria luoksetuloja, ohjatun merkkiä ruudun vierestä (haki koko ajan ruudun yhdelle tötsälle), ohjatun oikealle, tunnarin ja ruudun.
Tänään tehtiin sitten EVL kisamaisesti läpi niin, että mä aloitin Hulan kanssa ja Kata teki Paavolla heti perään aina yhden liikkeen eli suomeksi liike kerrallaan ;o) Pekka ihana ihminen oli taas kerran meidän upeana liikkurina! Kiitos Pekka aivan älyttömästi avusta :o)))) Mitäs tästä päivästä voisi sano...UPEAAAA! Mä ite mokasin metallihypyn heittämällä ihan mihin sattuu.....luoksetulon otin läpi, koska Hula ennakoi. Ruutu oli aivan SUPERB, idari oli aivan LOISTAVA, ohjattu samalla tavalla ku eilen eli ruudun vierestä vasemmalle oli MIELETÖN! UPEA MAMMA! :o)

608390.jpg

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille karvoihin katsomatta ;o))) Rakkaat koirani kiitos aivan super vuodesta, jonka olette minulle suoneet :o) Minttu rakas, onneksi olet siellä jossain kaukana ilotulitteiden räiskeestä, oli ihanaa viettää nämä yhteiset vuotemme. Kiitos myös rakkaalle Timolleni kuluneesta yhteisestä vuodesta :o)

1847233.jpg

Ja kaikille teille rakkaat ystäväni; Kata, Pekka, Birgitta, Katja, Maaret, Annika, Siiri ja kaikki muut itsenne tunnistaneet treeni ja kisa vuodesta!!! Toivottavasti myös tuleva vuosi tuo tullessaan paljon hymyilemisen aihetta :o))))