Taas joukolla julmalla liikenteessä. Kata& Paavo& Tazi, Katja & Cami & Ruska, Pekka, Riikka & Rölli & Hula. Kata oli jo käyny tekemässä kentän valmiiksi kun tultiin.
Pekka teki Röllin kanssa itsekseen ja mä käskytin hypyn, noudon ja kaukot. Rölli alkaa toimia Pekan kanssa aina vaan paremmin :o)

No niin ja nyt pääsi Hulakin tekemään. Luoksetulo, ruutu ja vasen ohjattu
* Luoksetulo meni aivan sairaan hienosti. Otin taas maahan asti ja vapautin takapalkalle. Voi, että kun tää toimis nyt kisoissakin!
* Ruutua ensin voittajan tapaan ja niin, että Kata vei Tazin kanssa pallon ruutuun. Voi venäjä mikä vauhti! Häntä tötteröllä puotettiin. Hankasin merkkiä muutaman kerran ja otin koko ruudun. Muuten hiensoti, mutta Hula löi heti maate ruudussa. Onneksi oli kuitenkin siellä sisällä ja nyt ei ollu siinä normaalissa paikassa alareunassa vaan keskellä :o)
* Ohjatussa Hula halus vaan mennä hakemaan kapulaa. Otettiinkin vain yhden kerran nouto, koska Hula kuumui liikaa noutamisesta. Tehtiin merkkiä monta kertaa perä jälkeen ja niin, että se oikeasti meni merkille.
Huh hui! Kyllä oli intoa mammalla voi kamalaa...tai siis ihanaa ;o)

Jalka vaan paranee huimaa vauhtia. Tänään jo kävelin ilman keppiä koko päivän kotona ja kentälläkin unohdin kepin autolle. Tarpeeksi hiljaa kun kävelee ja lyhyellä askeleella ni ei juuri eroa siitä kun oon ollu oikein kipeänä. Tässä toimistotuolilla istuessani taivuttelen polvea jo aika pitkälle taakse...reilusti yli 90 astetta! :o)))

550880.jpg