Wautsi wau miten iso halli! Kiva hiekka pohja ja tilaa oli vaikka kuinka hyvin. Halli oli kuitenkin jaettu kahtia sillä toisella puolella aloiteltiin mitsujen agiuraa.

Hulan kanssa seuraamista,ruutu,tunnari,hyppy- ja metallinouto,luoksetulo,kepit,rengas ja putki;
*
Seuraamista, haettiin vaan sitä tarkkaa paikkaa. Noh, menihän se...jänskättää se koe :o/
* Ruutu, sanoinko tossa muutama päivä sitten, että Hula osaa sen? Jaa-a...kyllä se ulkona osaa sen hakea, mutta sisällä kun takana oli kirjoitusta Hula haki aivan väärän paikan. Se oli ruudun oikealla puolella eikä tarjonnut liikettä. Otin sitten pallon kanssa muutaman lähetyksen ja sitten se hiffas..jes! Kisat lähestyy!!
* Tunnari oli uinut tällä kertaa makkarapussissa ja Kata teki kalkkunanakkisilla hanskoillaan ison kasan. Hula nuuskutti ja haki oman!!! JIIPPIAIJEE! Upea mammukka :o)
* Noutoja hangattiin haukkumisen takia. Hula oli sen näkönen ku kielsin sitä, et ainii joo kyllähän mä muistin ettei sais haukkua, mutta ku mulla on niin pirun kivaa!
* Luoksetulo kerran ja hienosti :o)))
* Sitten tehtiinkin vähä kivaa palkinto agia ;o) Kepit sillai kierrä systeemillä...hitto ku Hula menee niin kovaa.
* Rengas hyppy, muutaman kerran Hula meinas mennä ohi renkaasta, mutta sit ku älys et pitääki loikata siistä reiästä ni intopiukeena loikki läpi :o)
* Putki oli sillai ovelasti mutkalla ja Hula kun rakastaa putkea syöksyi läpi kaukaakin!
Sitten pallon kanssa riekkumista...ja tais vähä mennä yli..ups!

Röllin kanssa ALO läpi;
*
Luoksepäästävyys, pitää aika kovasti sanoa odota ennen ku tuomari tulee. Röllistä kun oisi niin mukava mennä morjestamaan ;o)
* Paikalla makuu Rölli keskellä. Rölli hienosti tarkkana koko ajan. Kata vähä härnäs ku se hyppeli ja pamautti oven ja halaili. Rölliä ei myöskään häirinny toisella puolella olevat agitreenit. Hieno mies :o)
* Seuraaminen oli todella intensiivistä ja hienoa tänään.
* Jäävät eka käskyllä nopeasti. Ai ku menis kisoissa samalla tavalla.
* Luoksetulo, hitsi et Rölli on mahtava. Ei voi olla hymyilemättä ku jäbä syöksyy kohti :o))))
* Hyppy...hmmm...mä ottasin ehkä kisoissa -2 pojoa ja käyttäsin myös käsimerkkiä. Esteen jälkeen se jähmettyy ku patsas, mutta ei lähde hyppäämään mielellään.
Jaa...siinäkös ne taas olivatkin? No, hienosti meni miehen alku ;o)

329156.jpg