Silloin kun tulee inspis kirjottaa blogiin niin tottakai se alkaa tökkiä eikä pääse kirjoittamaan kun haluais. No nyt kuitnekin pääsin kirjautumaan sisään ja hiukka aukomaan mitä ollaan tehty.

Räpsy päpsyläinen rakkaimpani <3

Räpsyn kanssa ollaan nyt väännetty lauantain koetta varten ja kivasti se ottaa vääntöä vastaan. Se koittaa koko ajan tehdä paremmin ja naksulla kun kertoo mikä onnistui niin seuraavalla kiekalla tehdään sit jo erilailla. Maanantaina kävästiin Hannen & kelpien kera Pieksämäellä vetäsemässä pikku alustavat reenit koepaikalla. Paikka oli selkeästi vaikeampi kuin MAHin tekonurminen lämmin halli. Mäs aukaisen vähän kaikkia avon liikkeitä missä mennään.

* Paikallaistu onnistuu kivasti. Vielä vois saada katselut pois. Kerran on tällä treenikaudella haistellut.

* Seuraaminen on edelleen aikasta innokasta, jolloin keulitaan ihan huolella ja paikka ei pysy. Naksulla ollaan otettu varsinkin käännöksiä tiukemmaksi. Ja sit se mun hiton juoksuosuus...tai siis se hönkötikönköti. Räpsy väistää mua varsinkin käännöksissä. Noh, sehän on vaan yksi liike...

* Jäävät on meille vaikeat käskytettynä. Ite varmaan muutan jotain liikkumisessani, että Räpsy alkaa ennakoida ja tekee mitä sattuu. Toivon, että saadaan kokeessa onnistumaan ilman ennakointia ja sähellystä :-)

* Luoksetulo ja hyppy liikkeissä on ollut ongelmana loppuasentoon tuleminen. SM kisoissa teki eka kerran molemmissa niin, että jäi taakse ja nyt on toistanut sitä. Naksun kanssa merkannu paikkaa uudestaan ja alkaa toimia.

* Nouto on kiva. Pitää oikein lähteä ruopimalla kapulalle ja miljoona takas. Loppuasento saattaa joskus jäädä pienesti auki. Räpsylle vaikein juttu noudossa on se, että kapula jää pystyyn. Sillon se on sika hankala nostaa.

* Ruutuuuuuuu on kiva ja toisaalta vaikea. Paikkaa ollaan hangattu nyt ihan huolella ja se alkaa olla aika kiva. Vielä vaatii jatkoa ajatellen paljon vääntöä, mutta onneksi Räpsy tykkää tästä väännöstä :-D

* Kierrä, ai herrajestas et se on sitten kiva. Pikkasen ollaan keskusteltu kiertämisen kaaresta ja vauhti on vähän hiljentynyt. Silti se on Räpsyn mielestä sairaan kiva liike :-D

* Kakeissa vähän sama vika kuin monessa muussakin eli viiirrrrrtaaaa on ja eka asentoon pompataan nopsaan. Kivasti tekee vaihdot 15 metristä.

Huhheijaa, että AVO on pitkä luokka. Lauantain jälkeen vuorossa sitten VOIn vääntö :-)

 

Darra the Daatsi Paatero murunen <3

* Perusasennot on hakusessa vieläkin viikon jälkeen. Näitä on vaan väännettävä huolella.

* Seuraaminen ilman perusasentoja on jo tosi kivaa ja Darra tarjoaa koko ajan itse seuruuta. Super pikku mimmi!

* Jäävien asentoja ollaan tehty peruutellen ja istu & seiso on onnistunut hienosti. Kotona ollaan ruuan kanssa tehty maahan tarjoamista liikkeestä. Eilen Darra tarjosi eka kerran niin, että mäkin liikun. Oooouuuu jeeee! :-D

* Kierrä on ehkä paras liike Darran mielestä. Jos se ei teidä mitä pitää tehdä, niin tarjotaan kiertoa :-)

* Ruutua namikipolle ja se onkin onnistunut kun ite vien nampan. Nyt kun appari Helen vei namit niin tää olikin ylläri vaikea ensin. Seuraavana olisi apparin käyttöä ja ruudun tarjoamista läheltä.

* Nouto, aaaa että se on kiva :-D Ollaan tehty vasta heitto noutoa ja vaan pienesti pitämistä.

* Hyppyä ollaan tehty tarjoamisen kautta ja se alkaa olla kohta yhtä kiva kuin kierrä ja nouto :-D

* Kaket ja tällä kertaa etujalat paikoillaan :-D Vaihtosarjat haltuuun.

* Paikallaolot on helppoja omassa sakissa ja joutuu vielä auttamaan paljon vieraassa seurassa.

Sellainen se on pieni hauska tyttö <3