mutku toho on niin lyhyt matka kävellä ;o) Meitä oli kunnon rimppa taas paikalla; mä, Kata, Katja, Maaret, Minna, Pekka, Niina koirineen. Pikkusen meni pölisemiseksi aina välillä, mutta se on sitä parasta antia treenamisen ohessa :o)

* Idari pelkästään kävellen niin, että Kata käskytti, mutta en pyytänyt asentoja.
* Hulan kanssa namiruutu vasemmalle. Vauhtia piisasi
* Kaukoja kauempaa ja läheltä. HÖH! Läheltä onnistui, mutta kauempaa Hula vaan häselsi...äääh. Kyllä se pienen muistuttelun jälkeen sitten taas toimi.
* Tunnarissa ekalla ei kauhean tarkka nenätyö ja tuli huolimattomasti sivulle. Tehtiin toinen ja nyt paljon varmempi nenätyö ja hienosti sivulle :o)
* Muutama merkille lähetys ja pallon heitto.

* Rölli pääsi tekemään ohjatun liikkeenohjaajan kanssa. Perhana varasti ekalla kapulalle. Vahvistin merkkiä ensi ja sitten lähetys oikealle. Sika upea nouto iiisolla kaarella :o)  Sama vasempaan eka merkin vahvistus ja sitten nouto. Voi vitsi nyt se onnistui upeasti. Jopa Kata oli sitä mieltä :o)))) HIhiii...mun guru ;o)
* Kaukot peuuttaen, mutta upeasti :o) Hitsi miten taitava!
* Tunnari sika mageesti. Rölli meni kapula rivistön taakse ja aloitti toisesta reunasta ja nuuskutteli omansa. Tää oli wautsi wau!!!! Aiivan upea. Paljastan nyt salaisuuden. En menekään vielä EVL:ään, koska haluan osallistua molemmilla rotumestaruuteen 27.9 ;o) Enkä voi kahdella koiralla kisata samassa luokassa!

422570.jpg