Viikko on taasen vierähtänyt ja tiistaissa ollaan. Kata rakas ystäväni oli mun luona viime viikolla ja käytiin treenaamassa tottakai. Olipas ihanaa pitkästä aikaa! Katan kanssa sain alulle Röllin pitokuurin. Kiitos hyvistä vinkeistä!

Nyt ollaankin treenailtu kotosalla normikapulan pitoa joka onnistuu jo aivan sairaan hyvin kentälläkin. Tunnari on vaikea, sitä kun on niin kiva pyöritellä suussa. Edistymistä on siinäkin. Saiskohan ton jäbän ilmootettua johkin kisoihin kun tuntuu niin pirun hyvältä. Tänään hallilla tein idarin. R tekee nopsat selkeet asennot. Tunnari oli sairaan magee ja suu pysyi melko hiljaa. Ohjattu oikealle oli WAU. Suu ei käyny yhtään, muistutin kyllä puolessa välissä "pidä" käskyllä. R sai laukkailla pallon kera tömpsytellen ympäri hallia..hih!

Hulan kanssa väännetään kalsaritreeneissä maa-seiso-maa. Hula on niin jähmeä tässä sarjassa...huih! Hula nyt on päässy Tiinan kanssa agia vetämään ja kyllä näyttää kivalle! Tänään hallilla hinkattiin idaria kun oli käskyttäjä mukana, voi mammaa kun se käy kiekoilla. Pikkasen kiehuminen haittas keskittymistä, mutta onnistuihan se kuitenkin. Luoksetulo oli upea! Tunnarin Hula teki Röllisti eli heti oma ku löyty. Metallihyppy kiireen vilkkaa. Nyt kun tää pysyis kisoissakin.

Ecan kanssa on tullu varmaan väännettyä eniten. Naksulla pääsee pitkälle ja nopeasti. Tänään taas tunnari äitin tekemänä aivan kympillä. Eca on niin eri kun Rölli tai Hula, se malttaa haistella ja ottaa heti oman löydettyään eikä pure...voi WAU mikä jäbä. Kaikille voin kyllä suositella tämän liikkeen opettamista melkein ensimmäisenä. Toinen mitä ollaan reenailtu on kaket. Maahanmeno oli hiukan hidas ja naksuttelin pari päivää. Tänään hallilla Eca teki metristä maa-seiso-istu-seiso-maa ihan sika mageesti Hyppyä ollaan harjoteltu ja sekin löytyy jo ilman apua. Kalsaritreeneissä pitää ottaa kapulanpitoa ja sivulle tuloja.

Kyllä me siis tehdään vaikka en tänne aina skriivailekaan