Eilen sitten vietiin Hula äitienpäivä lahjaksi Mikkeliin äitille ja isille. Hula potee siellä juoksuansa pois ;o)
Illalla tultiin kotiin ja äh Suomen otettua MM hopeaa haettiin Rölli pölli kotiin. Kyllä oli jäbä onessaan ku mentiin. Ei sillä kyllä Pekan hoidossa varmaan tylsää ollu, mutta koti on aina koti koirallekin.

Tänä aamuna sitten aloitettiin reeniläiset...aivan mahtavaa kun ei ole muita kotona, että voi keskittyä vain tähän ADHD lapseen ;o) Aamulenkillä otettiin sivu ja kontakti harjoituksia niin, että asennot oli piikkisuoria. Maahan, istu ja seiso liikkeestä sillai, että palkkasin taakse aina oikeasta asennosta. Rölli irti koko ajan. koska voin keksittyä vain siihen...muutenhan se on melkein pakko pitää remmissä. Ei sillä, että lähtis karkuun, mutta kun ei tien leveys meinaa riittää ja kolmea koiraa pitäis pitää silmällä. Mutta nyt siis Röllikkä saa olla irti...joutuu kyllä vähän väliä hommiin...hihi!
Sisällä otettiin kapula reenejä. Aikasta hyvin tulee jo eteen ja pitää kapulaa ennen ku otan pois. Nyt pitää puuttua vaan tohon kapulan pureskeluun ja vinoon istumiseen.

Mä jo tossa paapatinkin Askolassa, että Rölli menee seuraaviin kisoihin VASTA kun liikkeet onnistuu häiriöreeneissä 200% varmuudella. Tässä ohessa reenataan myös VOIn ja EVLn liikkeitä kuntoon.

Reeni intoa kaikille ! :o)

585958.jpg
Rölli Tammelassa. Kuva: Katja Eskola