.....ja vettä sataa...sataa...sataaa ja sataa.... Mulla oli VOI ryhmän koulutus ja ajattelin mennä paikalle jo ajoissa. Ennätin reenata aivan kunnolla ennen ja onneksi olin joskus aikoinaan laittanut autoon vaihtovaatteet...voi pojat, että oli ihanaa vaihtaa kuivat ennen ku aloteltiin.

Hulan kanssa luoksetulo, ruutu, metalli, ohjattu
* Luoksetulossa nähtävästi kaikista parhaiten toimii tuo heittopalkka. Mun vaan pitää saada se palkka oikeasti heitettyä sinne taakse! Hula teki hienot pysäykset. Tein muutamia toistoja ja pätkissä palkaten.
* Ruutuun lähetin Hulan ja se sinkosi itsensä hyvin sinne keskelle. Pysäytin ja otin maahan asti. Kävelin ja pyörin siinä kentällä ennen ku menin palkkaamaan. Nythän tässä siis ollut ongelmana ettei Hula pysy maassa vaan nousee istumaan siksi tällainen. Lopuksi tehtiin palkan kanssa 3 ruutua.
* Metallihyppy niin, että viskasin kapulan noin kilometrin päähän ;o) Hula joutui etsimään jonkun aikaa ja hyppäämään esteen vinosti takaisin päin. Hieno mamma onnistui!
* Ohjattu tällä kertaa ensin oikeaan ja siitä samantien vasempaan. En siis tehnyt uutta rundia vaan haetutin molemmat samalla viennillä! Aivan upeasti!!! :oD

Röllin kanssa seuraamista, luoksetulo, nouto, hyppy, ruutu, tunnari
* Seuraamista aluksi ihan vaan, että sain Röllin hiukan ruotuun ;o) Mahtava sälli!
* Luoksetulon pysäyksiä vapaasti eli jätin vaan johonkin kutsuin, pysäytin ja heitin palkan.
* Noutoa nostellen. Kapula Röllin eteen maahan ja se nostaa sen mulle ylös.
* Hyppy avon tyyliin ja palkka siitä kun se istuu esteen toisella puolella. Hyppynouto on Röllistä kiva! Se tehtiin palkkana ;o)
* Ruutuun olin vieny palkan aiemmin ja lähetin Röllin. Se ensin laukkasi aika hitaasti, mutta lisäsi koko ajan vauhtia ruudun lähestyessä. Tehtiin muutama kerta namikupilla.
* Tunnari tehtiin kotipihalla. Ensin laudan kanssa muisteltiin, että mikäköhän juttu tää oli ja sitten ihan oikeilla määrillä kapulat rivissä. Rölli nuuskuttelee kyllä hienosti :oD

Molemmat toimi taas kivasti ja noi elukat tuo kyllä auringon paistetta mun elämään :o)

333869.jpg