Käytiin ihan ällöttävässä vesisateessa treenaamassa kassulla. Kiitos Eeva!

Eca:

*  Muutama pätkä seuruuta itekseen. Otin käännös liike seis, että saisin E hiukan rauhallisemmaksi käännöksissä. Kivalta tuntui!

* Luoksetulo stoppiin ja maahan asti. Jes, et tuntu kivalle!

* Ruutu taas kerran näyttämättä. (Keltaset tötsät) Eca meni superisti ruutuun ja kuunteli hienosti käskyt. Rrrrrakas pikku ukko!

* Hyppynouto ihan sairaan hienosti!

* Metalli on todella surkea. Eca yritti nytkin mennä ruutuun menomatkalla kapulalle. Ei tartenu sanoa kuin "EI!" niin vaihtoi suunnan takas metallille...voi pöh!!

* Eeva teki sitten meille tunnarin, jotka oli rivissä. E sattu ensimmäisenä omalle ja napaasi sen ja toi sivulle. Arvatkaa vaan, et sydän oli kurkussa.... Siis niin upea tunnari, että pois alta!

 

Hula:

* Seuruu kivaa!

* Z istu-seiso-maa eka käännös oikealle. Siihen vasemmalle käännökseen asti oli super, mutta jäi taas seisoa tököttämään. Voi pieru! Mikä tässä mättää?

* Luoksetulossa lähti ravilla...noh, enhän mä voinu antaa tehdä vaan otettiin uusiksi toisesta suunnasta. Stoppiin asti ok, mutta ei menny maahan! Argh! Eieieieieieiei ennen koetta tällaisia!!!! Loppujen lopuksi onnistui.

* Ruutu oikealle. Ennakoi merkiltä lähtöä eikä kuunnellu ruudussa kunnolla käskytystä...höh! Tehtiin ruutua sitten uudelleen kaiken muun jälkeen. Ohjatun kapulat oli matkalla ja siihen me sitten jumetuttiinkin...voi venäjä! Tulipa sitten roudattua Hulaan ruutuun ja tehtyä kaikkea. Loppujen lopuksi varmaan reilu 10 toiston jälkeen Hula meni ruutuun ohjattujen ohi, mutta kovin epävarmasti. Ihan lopuksi kaivoin Hulan vielä autosta ja tein ruudun kupille. Olin levitelly vielä enemmän noutokapuloita matkalle. Ja onnistuihan se hienosti laukalla!

* Ohjattu oikealle, jossa myös ruutu ei ongelmia ja tuntui todella kivallle! 

* Metallihyppy oli hieno :o)

* Tunnari oli kaahotusta, mutta Hula teki tarkkaa työtä

* Kakeissa Hula häiriintyy tosi paljon liikkurista...ääh! Pitänee harjotella tossa pihalla kun lapset juoksentelee.

Joka tapauksessa molemmat koirat tuntui ns vieraalla kentällä kivasti! Eeva sano, et mun kroppakieli on ihan erilainen sillon ku teen koemaista kuin sillon kun esim korjaan tai teen rennosti treeniä....oih!