Pekka pekkaspäivillä ja auttamassa, kiitos suuri Pekalle jälleen :o)

Hulan kanssa seuraamista, tunnari, ruutu, kaukot ja luoksetulo
*
Seuraamisessa otettiin paljon käännöksiä ja täyskäännös liike seis. Mä onnistuin paljon paremmin ;o) kyllähän Hula osaa, jos vaan mä annan sille mahdollisuuden! Eli nyt kun tein täyskäännös seis ni hiljensin aika tavalla ja otin vielä käännöksen jälkeen hitaan askeleen ja Hula pysähtyi joka kerta juuri oikeaan kohtaan.
* Tunari :o/ höh! Pitää varmaan ottaa käyttöön taas se lauta missä kapulat kiinni. Hula nosti kaksi kertaa ensin väärän ja sitten vasta oman. Vika kerralla kun kapulat oli jonossa Hula etsi oikean. Reeniä reeniä vaan!
* Ruutu oli aika vaikea koska oli melko hämärää. Muutama kerta Kata kävi näyttämässä pallon ja sitten Hula tajusi missä ruutu on ja tarjosi kivasti liikettä.
* Kaukot meni paljon paremmin kuin eilen. Hula eteni noin 10cm. Kata ja Pekka vaati mua kouluttamaan Hulan uudelleen niin, että se peruuttaa joka vaihdossa. Lauta apuun ja läheltä naksulla perhana!
* Luoksetulossa otin vaan seisomiseen asti ja nyt menikin jo paremmin kuin eilen. Hula pysähtyi hienosti :o)

Röllin kanssa seuraamisen askeleita
*
Askeleita 1 ja 3 ja liike seis. Röllillä aivan liikaa virtaa. Teki kuitenkin hienosti
* Noutokapulan pitoa sisällä. Kohta se lähtee ja voidaan alkaa ottamaan jo maasta. Äkkiä se sitten naksahtaa kun se naksahtaa, et on ihanaa pitää kapulaa suussa ;o)

Nyt joulun viettoon!
HYVÄÄ JOULUA JA ERITTÄIN TULOKSEKASTA UUTTA VUOTTA 2007 KAIKILLE REENAAJILLE JA KISAAJILLE!!!!!!!

290096.jpg