Vuoden eka koulutuskerta...vettä satoi, mutta koiria ei haitannu niillä oli kivaa ;o)

Hulan kanssa ruutu, tunnari, luoksetulo ja kaukot;
*
Ruutu...aaah ihanaa huomata, että koirahan osaa tän jutun! Seurautin Hulaa ensin ns. kentän ympäri sillai, että kävin näyttämässä ruudun toisesta suunnasta ja sitten mentiin lähetyspaikalle ja Hula sinkos ittensä ruutuun kuin ohjus. Mun pitää sanoa Hulalle "hiljaa" ennen ku sanon liikkeenohjaajalle "valmis". Lähetin Hulan muutamia kertoja ruutuun seisomaan ja muutaman kerran otin maahan asti, käveli kaavion, mutta vapautin sen ruudun taakse. Sitten leikittiin pallolla :o)
* Tunnari ui juustopussissa ennen suoritusta. Laitoin kapulat pötköön, Hula lähti hiljaa ja etsi oikean. Ei käyny edes haistamassa viimeistä ku haistoi oman.
* Luoksetulossa otin seisomaan ja muutaman kerran koko liikkeen läpi. Oi, että meni hienosti! Hitsi, mitäs nyt teen? Annan liikkeen olla kisoihin asti...vai?
* Kaukoissa oon käyttäny apuvälinettä. Laatikkoa. Hula ei sillon pääse etenemään yhtään. Tein muutaman kerran sarjat läpi ja tyttö teki upeasti kaikki vaihdot. Saa nähdä miten kisoissa käy kun ei ole laatikkoa :o/
Pieni tauko teki terää!!!

Röllin kanssa seuraamista, luoksetulo ja jäävät;
*
Seuraamista remmin kanssa, ensin askeleita, että sain sen hiljenemään ja sitten käännöksiä ja liikkeestä pysähdyksiä. Ilman remmiä meni taas kerran paremmin ;o)
* Luoksetulo "Rölli sivu" käskyllä. Kyllä toi jäbä on aikasta hauska rakettispaghetti! Pieni avustus sivulle tulossa, mutta muuten toooosi hieno!
* Liikkeestä maahan ei tartte ressata ollenkaan se menee kuin vettä vaan.
* Liikkeestä seiso..mä luulen, että mä en itse usko tohon "up" käskyyn ja sanon sen sillai huonosti. Heti kun annoin käskyn reippaasti itsekin uskoen, että se tarkottaa seis ni johan Rölliki meni paremmin :o)
Voi hitsi, että jänskättäää se sunnuntai!

325467.jpg