Mäpä teinkin aikamoisen ratkaisun viikko sitten...poistin Facebook profiilini. Nyt on jotenkin mukavampi olo. Jos joku haluaa tietää mitä mulle kuuluu...lukekoon treeneistä täältä tai voihan tuota tarttua luuriin ja textata tai soittaa. Tietokoneelle meno ei oo enää sitä, että luuhaa fb:ssä monta tuntia saamatta aikaan mitään muuta Muutama ihminen on jo luullu, että oon heittäny pihalle ne sieltä, mutta siis heitin itseni pihalle...hih!

Nyt itse asiaan eli treeneihin

Hulalla EVL läpi kivasti. H oli taas ihan onnesta soikeena kun sai tehdä äipän kanssa. Ohjattu vasemmalle meni keskimmäisen kautta. Ruutua kosketusalustalla ja paikka alkaa olla paaaljon parempi. Luoksetuloa edelleen vaihdellen takapalkkoja.

Röllillä EVL läpi. Mitä mä teen sen seuruun, idarin ja paikkamakuun kanssa? Ääntä riittää, ei nyt pahasti mutta sellasia hupsista mitä mun suusta pääsikään mölähdyksiä. Luoksetulo, ruutu, ohjattu molempiin suuntiin, metalli, tunnari ja kaket ihan sika upeat!

Eca...Pöljä-Eicca ihanainen VOI läpi. Seuruu on niin intensiivistä, että oikein pelottaa. Tänään se ei yrittänytkään tarrata lahkeesta. Jäävät oikein kivat. Luoksetulo takapalkalla ja hassu mies tekee ihan perhanan upeasti! Ruutua vielä tosi paljon niin, että namikippo takarajalla ja kun ukko on vetäny namit naamariin niin pyssään ja käsken maahan. Naksutan ja meen palkkaamaan. Kun kutsun seuraamaan saa siin viel kerran palkan. Hyppynouto onkin pikkumiehen parasta. Metalli on jostain kumman syystä helpompi kuin puukapula, mutta en valita Tunnarin Eca tekee niin huolella ja hienosti! Kakeissa poitsu oli hiukan innokas ja pompahteli yli mittansa taaksepäin...ups

Kaikki kolme toimi oikein hienosti ja kyllähän tuo Eicca pötkylä starttaa aika pian VOIssa. Ihania koiria mulla!!!