Hhhhhrrrr....kylmä -20 ja tuuli niiiin kylmästi, mutta silti piti mennä reenaamaan ;o)

Röllin kanssa luoksetulo,jäävät,kaukot,paikalla makuu,nouto,hyppy
* Luoksetuloa hangattiin taas. Nyt koko matkalta Rölli väläytteli sellaisia pysäyksiä, että olin äimänä. Mutta mutta heti kun vaihdettiin eri suuntaan oli liike Röllin mielestä aivan uusi...höh. Vaatii harjoitusta vielä.
* Jäävät; maahan hienosti ja seisominenkin meni upeasti :o)
* Kaukoissa meinas hiukan sinkoilla. Otin muutamia toistoja ja sitten onnistui :o)
* Paikalla makuu Kelmin kanssa. Pojat katteli toisiaan. Rölli näki ja kuuli kaikkea mitä piti sitten haukkua. Toivottavasti ei kisassa hauku!
* Noutoon lähti eka kerralla hienosti. Lopuilla kerroilla irtos vasta tönäyksellä. Sama vika ku äitillään oli vielä voittajassa...kääks...oliskohan ohjaajassa vika? :o/
* Hyppy Pekan pihalla, missä oli tietty ihania nartun hajuja..hih! teki lopulta hienon hypyn!

Hulan kanssa luoksetulo,ohjattu,tunnari,hyppynouto
* Luoksetulo meni paremmin kuin eilen. Jouduin kyllä ottamaan alussa muutamia suoria, jotta sain vauhdin takaisin. Sitten muutama onnistunut...hihi :o)
* Ohjattu; Pekka vei ensin kapulat ja kutsuin Hulan merkille muutaman kerran ja sitten lähetin ja kävin palkkaamassa. Jäin lähemmäs ja lähetin vasemmalle. Hieno nouto! Sitten tehtiinkin liike kokonaan. Merkille upeasti ja kehuin Hulaa suuresti. Siitä lähetin Hulan hakemaan vasenta ja vitsi miten hienosti!!! Ulkona onnistuu niiiiiiiin paljon paremmin :o)
* Tunnari...kuinka tällä säällä saa mitään hajuja kapulaan? Ekalla Hula toi väärän. Otettiin kokonaan uusi satsi ja eri suuntaan. Nyt tuli oikea! Huh!
* Hyppynouto puukapulalla..en uskaltanu ottaa metallia tällä pakkasella. Kiva liike Hulasta. Pekan piha haisi Hulankin nenään hyvälle.
No niin ja sitten tulee kaikille meille kolmelle muutama lepopäivä kun joudun huomenna tiputukseen ja pistettäväksi enkä saa kävellä 2 päivään. Kyllähän sohvanreunalta voi tietty vaikka noutoa ja kaukoja harjoitella ;o)