Onhan taas tapahtunut. Eilen olin PORSK:in järjestämällä liikkeenohjaajakurssilla Porvoossa. Kurssia johti Hannele Pörsti. Saatiin ohjata koirakkoja ja saatiin siitä kritiikkiä. Hyviä ohjeita ja omakohtaisia kokemuksia oli meille antamassa Pernilla Tallberg. Nyt pitäisi sitten vaan päästä tositoimiin :o)

Sieltä suhautin suihkun kautta Järevenpään rossoon syömään. Meillä oli Hulan TVA, kaksoisvalio ja valmennusrenkaaseen pääsy partyt. Saatiin rossosta kabinetti, jossa sitten mekastettiin. Juttu lensi ja vatsalihakset kipeytyi nauramisesta. Kiitos kaikille kivasta illasta ja lahjasta :o))) Koiraporukalla voisi useamminkin käydä lörpöttelemässä, syömässä ja naureskelemassa :oD

Tänään oltiin katsomassa Haarajoella agility kisoja. Vitsi miten kivaa. Hirmu hinku tuli sekä mulla että Hulalla kehään ;o) Hula seurasi intensiivisesti radalla menijöitä ja kurnutti. Pääsi sieltä välillä älähdyskin kun niin intona pikku mamma oli menossa itsekin suorittamaan ;o)
Piti treenata jotain, mutta olin kerta kaikkiaan niiiiiiiiiin väsynyt, että istua nökötin tuolissa ja seurasin kisoja. Toisaalta tekee hyvää pitää joskus tällaisiakin välipäiviä :o)

422570.jpg