Hyvinkäällä reenattiin äsken. Se halli on kyllä hyvä! Siellä vaan tuntuu, että kaikki onnistuu :o)

Pyörittiin kaikki samaan aikaan sisällä eikä ketään tuntunut häiritsevän toisten tekemiset :oD Todella hyvää häiriötreeniä. Röllin kanssa tehtiin kaikki muut paitsi tunnari kun unohdin ottaa mukaan.

Seuraamisella alotettiin. Mulla oli se lyhyt remmi mukana, et sian korjattua heti virheet. Askeleita ja käännöksiä. Hieno poika :o)

Liikkeestä istu Rölli häviää yhtäkkiä taaksepäin! Upeaa!

Ruutu maahan menoon asti. Rölli merkkasi ruudun sika hyvin ja meni miljoonaa sinne vaikka siinä vieressä Niinan ja Kiran touhut kiinnosti enempi ;o) Rölli juoksi ruutuun ja pysähtyi kuin seinään "stop" käskystä. Maahan meni heti, mutta nousi kyynärpäät ilmaan. Tehtiin siis lopulta maassa pysymisharjoituksia... Otin ruutuun lähetyksen muutamia kertoja namikipolle ja heitin pallon vielä perään.

Paikalla makuu, Rölli tetsasi maahan tosi upeasti. Mentiin ovesta ulos ja könötettiin siellä nenät lasissa kiinni. Röllin pää pyörii ku väkkärä...onneksi sitä ei ite näe kisoissa tai vois tulla paniikki halvaus ;o) Palkkasin sen makuulta ennen sivulle ottamista.

Luoksetulon otin ensin kokonaan. Seisominen upeasti, mutta maahan jouduin käyttämään ihan liikaa käskyjä. Tein toisen kerran palkan kanssa. Seisomisen palkkasin pallolla ja maahan menon kävin syöttelemässä nameja.

Kaukot tein 10m ja vapautin joka vaihdon jälkeen takapalkalle. Toimii!

Hyppynouto, lainasin ensin Ruskan pientä kapulaa, mutta Röllin mielestä se oli inhottava kun nenään meni hiekkaa. Otin sitten hovawart Eeliksen kapulan ja se noudettiin esteen yli loistavasti! Eli kisoissakin mielummin liian iso kuin liian pieni kapula!

Metallinouto tehtiin kanssa isolla kapulalla ja onnistui myöskin loistavasti :o)

Saatiin pojasta noutaja :oD hihiiiii! Pientä epävarmuutta on vielä noissa noudoissa, jos kapula on niin kuin tänään nähtiin "epämiellyttävä"..

378481.jpg