Nyt kun pitää löytää vaikeita paikkoja reenata ni kävin tänään Vanhankylänniemen pikku metsässä. Ajattelin ensin mennä siihen ruohikolle, mutta huomasin sen metsä lämpäreen kaikkinen kivine ja kantoineen ;o)

Virittelin sinne siis luoksetulon ja ruudun. Ruutuun palkka kippo.
Hulan kaivoin autosta ja tehtiin seuraamista yli mättäiden...huih, et on Hulalle hankalaa.. Palkkasin ja kehuin siitä kun se oli melkein jalassa kiinni.
* Merkille Hula meni upeasti vaikka piti juosta kuusen alta. Eka ruutu oli vaikea...Hula teki hirmu kaaren, mutta juoksi tuhatta koko ajan. Itse asiassa aika hauskan näköstä ;o) Tein ruudun namin kanssa molemmista suunnista ja sitten ilman namia maahan asti ja menin palkkaamaan. Vikana vielä namikipon kanssa.
* Luoksetulossa Hula hidastaa ite jo 10 m kohdalla, joten pitää ottaa pikkasen pidemmät välit. Muuten taas kerran aivan mielettömät seisaukset :o)
* Kakeja ollaan hinkattu ja hangattu kotona. Otin vaan maa-seiso-istu ja vapaa. Matkaa oli 10m ja Hula peruutti sika makeesti! Voi kun saisin sen nyt toimimaan tällei siellä pääsykokeissa......
Lopuksi reviteltiin vielä patukalla..hitto Hula on kevyt ;o)

Röllin kanssa alotettiin rauhallisella seuraamisella. "Seuraa" käskyn jälkeen ei heti lähdetäkään liikkeelle vaan rauhallisesti odotetaan mihin suuntaan mennään. Tällä oon saanu Röllin rauhottumaan vielä lisää!!
* Ruutu oli samassa paikassa ku Hulalle eli toosi vaikea. Rölli merkkasi sen kuitenkin ennen kuin ehdin edes pyytää. Miljoonaa ruutuun kupille. Tehtiin toinen vielä maahan menoon asti ja kävelin palkkaamaan. Jäpikkä seisahtu ihan keskelle ja tippui alas. WAU!
* Luoksetulon seisomista takapalkalla. Upeasti! Vauhdilla mua kohti ja rapa roiskui stopissa ;o)
* Kakeja maltilla! Nyt mä huomaan mitä oon tehny väärin! Oon käskyttäny Rölliä ihan liian nopeisiin vaihtoihin. Nyt annan yhden käskyn ja lasken 10-15 sek ennen vapautusta tai seuraavaa asentoa. Nyt Rölli kuuntelee paremmin mitä sen pitää tehdä!!! :o)
Rölliskä juoksenteli lopuksi vielä patukan kanssa :oD

1360509.jpg