Turha sitä nyt on jäädä lepäilemään kun hallivuoro on varattu ja huomenna on tiputus, että loppuviikko taasen lepoa!

Mä oon ollu koko ajan sitä mieltä, että Rölli ei väsyny matkasta. Hallilla huomas kuitenkin sellaisesta "kiukkuisuudesta", että nyt poitsua taitaa väsyttää. Ruudun keskikohtaa haeskeltiin ja Rölli turhautui nopeammin kuin yleensä. Tehtiin sit namiruutua ja luoksetuloa takapalkalla, joka muuten TOIMIII!!!
Tunnarin Rölli handlas upeasti vaikka näytti siltä ettei se keskittyny ollenkaan... Kaukoissa se ei kuunnellu, joten tein muutaman sika helpon ja lopettiin kissanruokapalkkaan ;o)
Rölli halusi kovasti tehdä, mutta huomio herpaantu koko ajan. Ei siis saa väsyttää poikaa noin pahasti...Noh, harvemmin sitä tulee tehtyä tollasta 3 päivän reissua, että asutaan bussissa ja näyttelypaikalla ja laivassa kaiken vilinän keskellä. Siihen nähden aivan sairaan upea mies! :oD

Hulan kanssa tehtiin luoksetuloa takapalkalla, joka toimii sairaaaaan upeasti. Takapalkka tuli vielä niin, että Hula ei nähny kuppia takana. Birgitta vei sen vasta kun Hula jo juoksi mua kohti!
Ruutu kissannamilla vasempaan tooosi hienosti :o)
Kaukoja peruutellen palkalle..hih!
Idiootti tehtiin suoralla linjalla ja niin, että otin Hulan mukaan vasta mentyäni metrin sen ohi!
Sit Hula sai olla mukana korjaamassa törpöt pois ja tehtiin loppupalkaksi vielä A-este, puomi ja putki. Vitsi, että Hula tykkää :oD

1309370.jpg