Olin tänään meidän koirakerhon möllitokon tuomarina. Yritin olla kiltti ;o) HIIH! Alokkaassa oli 11 koirakkoa, avoimessa ja voittajassa molemmissa 2 koirakkoa. Kuuma päivä oli ja koirat tuntuivat olevan aika löysiä. Hienoja suorituksia kyllä näki. Kisavalmiita koirakoita tuntui olevan sekä alossa että avoimessa :o) Mä sain itse harjoitusta liikkeenohjaajan uralleni. Sain liikkeenohjaaja kortin Pörstiltä viime viikolla. Eli rinkauttaen vaan, jos tarvii liikkuria! Täällä yksi innokas :oD

Naapurin Anna 3v lainasi Hulaa lapsi ja koira kilpailuun Match Showssa. Mä en harmillista kyllä nähnyt suoritusta, koska tuomaroin samaan aikaan toisessa kehässä  :o(  Hula ja Anna ei olleet harjoitelleet kertaakaan aiemmin, suoraan vaan kehään...hih! Hieno suoritus siis molemmilta :oD Hulasta ja Annasta tehtiin kuulema juttu Mäntsälän Sanomiin.

Treenasin Hulalla vielä päivän päätteeksi vaikka en meinannut jaloillani enää pysyä.
* Tein ruudun niin, että siellä oli namikippo. Erityisen tyytyväinen olin tänään pieneen punaiseen merkkiin, jolle Hula suorastaan lensi ja ilmassa kiepsahti ympäri :oD
* Tunnari tehtiin ruohikolla, joka on vaikeampi Hulalle. Hieno nenätyö, mutta Hula otti liian höllästi kiinni kapulasta ja tipautti sen matkalla. Muuten hyvä :o)
* Hyppynouto tehtiin muutamaan kertaan puukapulalla. Hula örisi kapulalle ja ekalla kerralla se otti taas liian höllästi kiinni ja tipautti esteellä :o( Kolmas kerta meni oikein mallikkaasti. Huomaa, että tätä ei olla tehty piiitkään aikaan!
* Ohjattu Pieksämäki tyyliin ruudusta poispäin niin, että koiran nokka osottaa ruutuun kun se on merkillä. Ensin oikealle hienosti ja sitten vasemmalle kanssa hienosti. Käytin aikasta tuhtia yläkroppa apua, mutta halusin Hulan lähtevän vaan oikeaan suuntaan kunnon kaarella...ja sehän tepsi ;o)
Siinähän se oli tällä kertaa :o))) Hula mun pieni reipas mammani, joka seuraili varjona aamulla kehiä tehtäessä ja mätsärin jälkeen kun kasattiin kamat pois. Uskomattoman helppo koira! On niin hassua kun se on yksin kun ei tarte ollenkaan miettiä missä se on...koska se on koko ajan jossain lähellä!!! :o)

450435.jpg