Kauheen kauan kun oon viimetteex kirjaillu tänne. Tein viime kuussa 3 tuomariharjottelua Pipalle Kannuksessa, Shemeikalle Pieksämäellä ja Räsäselle Lempäälässä. Kivat harjottelut oli ja nyt mä sitten odottelen millon saan suorittaa kollegion uusiksi. Toivottavasti pian Vikan harjottelun jälkeen lähdin äitin ja isin kanssa möksälle Orlandoon tai tarkemmin sanottuna Kissimeehen, joka on Orlandon "kaupunginosa".

Me asuttiin siis Orange Lake Resortsin River Islandilla. Ihana paikka! Harrikka ihmisiä ja upeita harrikoita oli joka paikassa kun samaan aikaan oli Daytona Beachin Harley Davidsonien kokoontumisajot. Kyllä suomalaiset on varmaan kateellisia sen maan motoristeille. Lämmin ilma ja saa ajaa ilman kypärää!

Kävästiin yhtenä päivänä Sea Worldissa. Ei meinannu seittemän tuntia riittää kun oli niiin paljon katsottavaa. Ekanan piti tietty päästä kattomaan Killer whales eli miekkavalas esitys. Ei saaneet kouluttajat enää koskettaa edes niitä saati sitten mennä altaaseen. Tämä siis sen takia kun edellisenä keskiviikkona se isoin miekkavalas oli hukuttanu sen yhden kouluttajan. Se oli kuulema saman valaan kolmas ihmisuhri.. Oli ne kyllä aika perhanan isoja. Seuraavaksi käytiin kattomassa delfiinien ja pullonokkavalas näytös. Ne treenarit sai mennä altaaseen ja voi hitsi, että oli upea esitys! Paras oli kun yksi kouluttaja surffasi sillä valaalla altaan ympäri Vikana käytiin kattomassa merileijona ja saukko esitys...se oli oikein hupipläjäys. Vitsit, että oli hienoa kattoa kuin kaikkien näiden eläinten kouluttajat palkkas eläimiä esitysten aikana ja kuin eläimet tarjos juttuja niille itekseen...WAU!!! Kierreltiin muutenkin kattomassa erilaisia mereneläviä. Rauskuja pääsi syöttämään ja silittelemään. Niillä on samenntinen pinta ja hassu suu Manaatit veti salaattia ja piereskeli..heh. Isi joutui mun kanssa sitten MANTAan! Kaikkien aikojen paras vuoristorata!!!! Siinä istuttiin koko ajan mahapuoli alaspäin ja suurin osa radasta mentiin pää alaspäin. Muutamassa kohdassa tuli yli 3G voimat ja kyllä oli kivaa! Mä huusin ihan kurkku suorana koko matkan. Harmi kun oli niin sairaan pitkät jonot ettei viittiny jonottaa uudelleen..oli se niiiin hyvä!

Toinen nähtävyys oli Disney Worldin Magic Kingdom...WAU mikä paikka! Se linna ooon upea! Kaikki oli rakennettu pikkutarkasti ja tuli ihan ipanaolo kun siellä kierteli ja katteli. Saan kuvia tänne kunhan porukat palaa takas Suomeen.

Muuten sitten makailtiin altaalla...siis ne 5 päivää mitä aurinko paistoi. Ei kyllä kannata tällei keväällä mennä tonne suunnalle. Suurin osa ajasta oli tornadovarotuksia ja 2 päivää ennen lähtöä tornado pyyhkäs yhden talon mennessään 20 mailia pohjosempaa...huh! Oli kyllä niin järkyttävä ukonilma yhtenä aamuna, ettei voinu kuin suu auki toljottaa. Weather Chanelilla sitten kertoi, että salamoita tuli 1 salama kolmessa sekunnissa eli taivas oli valkosenaan koko ajan.

Myrskyjen takia oli lennot myöhässä molempiin suuntiin. Menomatkalla myöhästyin mun lennolta New Yorkista Orlandoon. Päästessäni JFK:lle Nykiin luulin yöpyväni siellä, mutta käytyäni ensin maahantuloviranomaisten kuulusteltavana kuulinkin, että  ehdin ehkä tunnin päästä lähtevällä koneella La Guardialta Orlandoon. Äijä iski mulle 35 dollaria käteen ja sano, että nappaa taxi ja suhauta toiselle puolelle kaupunkia ja vähän vikkelään. Nappasin taxin ja sanoin kuskille, että nyt on kiire lennolle kaasu pohjaan. Hyvin ennätin Takas tullessa mun kone oli ainut mikä sai luvan laskeutua  Orlandosta tullena JFK:lle sinä päivänä...huh! Lento oli 4 tuntia myöhässä ja ajattelin, että hyvä nyt ei tarte odotella niin pitkin Suomeen lähteävää konetta...MUTTA sekin kone oli myöhässä 5 tuntia, joten sama aika jäi kuitenkin odottaa. Olikin aikamoista jumputusta kun lennettiin edellisen päivän myrskyrintaman läpi, joka oli siirtyny pohjosempaan. Siinä vaiheessa alkoi oikeesti muakin jänskättämään kun lentoemot joutui vöihin kiinni turbulenssien takia. Selvisin siis kuitenkin takaisin kotiin.

Nyt tyytyväisenä istun koneella ja suunnittelen koirien treeni-, kisa- ja näyttelykalenteria. Hula Siilinjärvi 5.4, Eca Kangasniemi 13.5 ja Rölli Pmäki 15.5