Aamulenkin jälkeen käytin kaikki kolme vuorotellen alakerrassa. Tehtii vähä erilaisia juttuja kaikilla. Hulalle p-hallitreenit on tärkeimpiä sillä seuraava koe on p-hallissa.

Rölli ensin

* Seuraamisen käännöksiä ja onnistui kivasti. R tuntuu keskittyvän koko ajan vaan paremmin mitä pidempään pallien poistosta on! Hyvä Nölli poika

* Merkkiä tehtiin monesta suunnasta ensin kosketusalustalle ja sitten pelkää merkkiä. No nii alkaahan se onnistua taas entiseen tapaan. Kun merkki oli ok tein ohjattua molempiin suuntiin. R suunnat on niin yksinkertaisia, se ei edes mieti vaan menee aina kunnon kaarella sinne mihin pitääkin.

* Tunnari Rölli tyyliin vaikka tyhjensin koko pussin maahan. R vaihtoi kapulan asentoa muutaman kerran, joten muutama pito harjoitus siihen päälle.

* Luoksetuloa namikipolla. R stopit ei nyt oo jostain syystä kunnossa. Se valuu seisomisen tosi pitkäksi. Pelottaa, että sitä koskee etusiin...äh!

Lopuksi poitsu sai kartsata pallo suussa

Hula pääsi seuraavaksi

* Seuraamisen käännöksiä ja askeleita. Oikein kivaa ja mukavampi seuruuttaa pienillä kengillä..hih!

* Luoksetulon stoppia ja maahanmenoa takapalkalle. Tää toimiiiiii!

* Ohjattua molempiin suuntiin. Phallin pylväät ei paljoo haitannu kun H pujotteli hakemaan kapuloita. Upea mamma!

* Tunnari iiiiiiisolla kasalla ja täähän olikin H vaikea. Se haisteli ensin ihan ok, mutta alkoi sitten toheltamaan kun ei löytäny ja otti vaan jonkun...höh! Uudelleen etsimään ja sitten H malttoi haistella. H paaaaaljon näitä siis!

* Idari taas vauhdikkaasti ja siitä H tykkää. Teki tosi innokkkaan kivan idarin. Nyt pitää saada joku käskyttämään ni näkee onx tää oikeesti hyvä

Eca pääsi taas vikana. Mä menin treenaamaan sillä niin ku muillakin ja olin oikeesti ihan ällikällä lyöty kun se katteli ihan kamalasti eikä ottanu kontaktia...OHO! Sit tää pahviaivo muisti, että ei ole tehny E kanssa kertaakaan kyseisessä paikassa...niinpä niin. MAH:n halli on sille jo niin tuttu, että se toimii siellä kuin kotonaan. Muutama naksuttelu sille ja alkoi toimia. No niin seisomista ja maahanmenoa liikkeestä sivulta. JES, seisominenkin alkaa onnata. Maihinmeno on tosi hyvä, vauhdilla ja suoraan alas ja odottaa rauhassa. Luoksetulossa E ei ensin lähteny mihinkään vaan istua nakotti ja ihmetteli mikä siellä kaikuu...sit kun älys lähteä ni tultiin kovaa sivulle. Seuruutin vielä louksi sellaisia helppja askeleen juttuja. Hyvin toimi pikku jäbäkin.