Mentiin heti aamusta ottamaan kisatreenit. Pekka oli mukana auttamassa.

Röllin kanssa ensin ALO:
*
Luoksepäästävyys, täytyy harjoitella! Rölli lähti tervehtimään Pekkaa.
* Paikalla makuu 2min. Rölli oli hienosti. Minttu ja Paavo oli Röllin molemmin puolin aika lähellä.
* Seuraaminen kytkettynä. Hiukan alussa katseli enemmän ympärilleen. Parani huomattavasti loppua kohden. Ennen kisoja pitää seurauttaa aika paljon kehän ulkopuolella, että tietää olevansa töissä.
* Seuraaminen vapaana tosi upeasti. Hiukan katseli kun Kata ja Paavo tuli just seuraamisen aikana, mutta kyllä jaksaa pikku ukko keskittyä yllättävän hyvin.
* Liikkeestä maahan annoin isot avut, hiljensin ja pyysin maahan ja jatkoin matkaa.
* Luoksetulo suoraan sivulle vauhdilla. Ei mitään sanomista! :o)
* Liikkeestä seiso autoin kanssa paljon ja otin muutaman toiston.
* Hyppy, otettiin matalalla esteellä ihan vaan se tekniikka. Rölli ei hypänny eka käskyllä, piti auttaa. Seisominen tosi upeasti kuitenkin esteen toisella puolella :o)
* Kotona otettiin vielä noutokapulan pitämistä. Rölli on ihan rakastunut sellaseen pikku kapulaan. Meinas väkisin viedä kädestä! OIKEIN OIKEIN HYVÄ!!!! Sieltä se nouto pikku hiljaa lähtee!

Hulan kanssa VOI
*
Paikalla istuminen 2min, tojotti hienosti
* Paikalla makuu 4min, hieman oli vaihtanu lonkkaa
* Seuraaminen muuten tosi nätisti, mutta täyskäännös liike seis pysähty aivan liian eteen. Harjoitella niillä yhden askeleen jutuilla ni Hula pysyis koko ajan hereillä.
* Liikkeestä istu, Pekka sanoi mulle hyvä ni mun ei tarttenu katsoa. Kävelin siis vaan nokka ylhäällä ja käskin istumaan. Oli menny upeasti taaksepäin.
* Luoksetulo...huoh! VOI V:::U!! heti kun matka pitenee niin käsky ei toimi! Maahan käskin sitten liian lujalla käskyllä ja Hula tuli lopun matkan ihan sen näkösenä, et saanko varmasti tulla? Otin toistoja ja suoria....vauhti vaan hiipui...voi ei! Tää ei voi olla näin kauhea liike!!! Mä kuolen tän kanssa! Apua, auttakaa joku :o/
* Ruutu, Hula haki ruudun keskipisteen upeasti. Hiukka ennakoi lo luoksetulo käskyä. Jouduin käydä viemässä Hulan takas ruutuun. Tein ruudun lähetyksen muutamia kertoja uudelleen ja Hula hakee hienosti keskelle :o)
* Hyppynouto upeasti!
* Metallinouto upeasti!
* Tunnistusnouto kapula oli mulla 10sek eikä Hula löytäny omaa :o( Lähetin sen 2 kertaa etsimään ja aina tuli väärä. Sitten tehtiin suuri kasa ja taas tuli ensin väärä...splääh! Pidettiin pieni paussi ja tungin tunnarin mun housunkaulukseen lämpiämään ja tällä kertaa Hula toi hienosti oman.
* Kaukot....voi V tänkin kanssa. Mä oon pidemmän matkan päässä ni Hula etenee aivan sikana. Otin sitten lähempää ja Pekka suositteli, että käyttäisin laatikkoa. Kokeilen sitä ehdottomasti!

Hulalla on tällä hetkellä menossa paha haukku ongelma! Se haukahtaa mielellään joka liikkeen alussa kun annan käskyn. Olen nyt ärähtäny sille ja pyytäny takas. Nyt mua pelottaa vaan se, että Hula ei lähde eka käskyllä sitten kisoissa menemään. Apua! Miksi nyt ennen kisoja pitää tulla tällasia? Yritetään selvitä ja saada Hula toimimaan kunnolla.

Ruskan kanssa sivua, seuraamista ja jääviä
*
Sivulle hienosti ja pysyykin siinä :o)
* Seuraamista, käännöksiä ja pysähdyksiä hienosti :o) Hieno tyttö!
* Liikkeestä maahan ja seiso. Avustuksilla upeasti. Kyllä tästä tulee hieno kisakone..heh heh! ;o)

290201.jpg