Hohoijaa...meillä oli ns. harjoituskisat ja tuntu, että toi eilinen vapaa päivä oli liikaa noille kahdelle...molemmat oli tuli hännän alla. Kiitos kuitenkin taas Pekalle kun tulit auttamaan!! Ja Katalle kiitos hyvistä vinkeistä :o)

Röllin kanssa AVO
* Paikalla makuu, Pekka teki sen Röllin kanssa. Piilouduttiin pahan hajuiseen rappuun.
* Seuraaminen...ai mitä se on? Rölli viuhto menemään ja musta tuntu, ettei ole ollenkaan hanskassa. Oli kuulema näyttänyt hyvältä vaikka ei ollutkaan parasta Rölliä.
* Liikkeestä maahan meni upeasti ilman mitään kommelluksia.
* Luoksetulo, no niin nyt niitä seli-seli juttuja ;o) Matka oli aika pitkä. Rölli lähti aluksi hitaammin, mutta kiihdytti itsensä oikein kunnon vauhtiin enkä saanu pysähtymään kunnolla. Noh, nyt vaan pitemmältä matkalta harjoituksia pallon kanssa.
* Liikkeestä seiso, jäi ensin kuulema hyvin, mutta olikin menny yhtäkkiä istumaan. Tein muutaman kerran ja Röllillä meni vaan peppu alas...höh! Reenii vaan ja naksulla oieka asento!
* Nouto..mä sanoin noille, että kokeillaan nyt vaikka en usko, että Rölli edes lähtee noutamaan. Mä tein sen ihan normaali noutoliikkeenä ja kun annoin käskyn ni Rölli lähtikin hirmu vauhdilla ja haki kapulan mun eteen!!! Olin kerta kaikkiaan ällikällä lyöty! :o)
* Kaukokäskyt, jouduin käyttämään ihan tajuttomasti ääntä ja kroppaa, että Rölli teki vaihdot. Reenii!!!
* Hyppy LOISTAVASTI!
Riehuttiiin patukan kanssa lopuksi!

Hulan kanssa EKA KERRAN EVL! Ja sen kyllä huomas ;o)
* Paikalla istu ja makuu ei mitään, tosi hienosti pysyi
* Seuraaminen aika edessä, mutta teki kivasti hommia. Olen tyytyväinen!
* Idiootti teki kaikki jäävät hienosti. Kata sano, et mun kannattas ottaa Hula seuraamaan hiukan myöhemmin ni se ei olisi niin edessä.
* Luoksetulo...ääääääähhhh!!! Ei pysähtyny juoksi siis läpi, mutta maahan hienosti. Kiva vauhti päällä koko ajan!
* Ruutu...splääh. Merkki on ihan hakusessa. Meni eka kerralla merkiltä ruutuun, mutta ei pysyny siellä. Tehtiin sitten liike kokonaan vahvistaen.
* Tunnari meni ihan sairaan hienosti!
* Ohjattunouto...edelleenkin se perhanan merkki on Hulalle hepreaa...se yritti juosta suoraan kapulalle. Nyt reeneissä pelkkää merkkiä niin, että kapulat on siellä paikoillaan. Vahvistaa merkkiä aivan sikana ja tehdä muutenkin liikettä kuurina!
* Metallihyppy loistavasti!
* Kaukot meni iha vituralleen :o( Hula teki kaikki vaihdot, mutta eteni yli oman mittansa. Reenii...
Se sitten tältä päivältä. Onneksi vielä koko viikko aikaa molempien kanssa!!!
Nyt nuoleskelemaan haavoja sohvan nurkkaan...

354850.jpg